Siirry sisältöön
Fighjl65

Hei,

Tehän tiedätte, että homo- ja heteromiehistä on erilaisia stereotypioita, jotka joskus pitävät paikkaansa. Ne liittyvät käyttäytymiseen, pukeutumiseen, mielenkiinnon kohteisiin, musiikkimakuun, puhetyyliin ja ihmissuhteisiin.

Stereotypian mukaan homot käyttävät tiukkoja pillifarkkuja, istuvat jalat ristissä, kuuntelevat Nicki Minajia, Lana del Reytä, Lady Gagaa tai Melena Martinezia. He hengaavat tyttöjen kanssa, käyttävät meikkiä ja käyttäytyvät, puhuvat ja elehtivät naisellisesti. Tukka on siististi kammattu ja iho kiiltävä.

Heteromiehet taas laittavat aamulla päälleen ensimmäiset löytämänsä vaatekappaleet, eivätkä välitä pätkääkään ulkonäöstään. He rakastavat jääkiekon katsomista TV:stä kaappikylmän Karhu-oluen kera. He puhuvat möreällä, vakuuttavalla bassoäänellä. Istuutuessaan he rysähtävät koko ruumiinsa painosta tuoliin jalat ja kädet levällään. He viihtyvät toisten äijien kanssa, eivätkä vietä mielellään aikaa muijien kanssa. He kuuntelevat Portion Boysia tai Gettomasaa.

Kuulostaako tutulta? Biseksuaalit eivät ole heteroita eivätkä homoja. Siksi haluaisin kuulla, millaista on olla kyseiseen viiteryhmään kuuluva miespuolinen henkilö.

Bi-pojat, erotutteko te joukosta, vai uskovatko muut, että olette tuikitavallisia heteroita? Oletteko te feminiinisiä, ja onko kaveripiirissänne enemmän poikia vai tyttöjä? Millaista musiikkia te kuuntelette, ja millainen tyylinne on?

t. Suuri Ajattelija

No shein

ajattele laatikon ulkopuolelta. [Osa tekstistä poistettu.]

Öö… MITÄ!

Oli aika yläistävä (onks toi sana?) toi teksti mut ie se mitään. Ite oon biseksuaali ja noh kun oon tullu ”ulos kaapista” niin osa kavereista on ollu aika kummissaan kun ne on ollu varmoi että oon hetero, ja osa taas on luullu et oo homo. Mun koulun kaveriporukassa on kolme poikaa ja tyttö ja porukassa jolla hengaamaan vapaa-aikana on kaks tyttöö. Pukeudun aika varikkäästi ylisuuriin vaatteisiin enkä käytä meikkii. Istun aika leveesti ja silleen. Enkä juuri kuuntele musiikkia jos kuuntelen niin se on yleensä joko elastinen tai sit jotain ruotsinkielistä. Vähän oli outoo vastata mut joo.

Tyyppähyyppä

Emmä tiiä. Biseksuaalin (oli sukupuoli mikä hyvänsä) elämä on lähinnä: ”Mä oon bi, itseasiassa.”

Vastaa aiheeseen: Millaista on olla biseksuaali poika?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top