Siirry sisältöön
Cani

Joo siis kotitilanne vähän niin ja näin, äiti ei oo oikein vakaassa mielentilassa ja iskä kokoajan töissä. Mulle (ja luultavasti pikkuveljellekki) on nyt sit alettu miettii tukiperhettä. Googlailin ja sain ihan hyvän yleiskäsityksen et mitä se nyt oikeesti meinaa, mut kaikki mielipiteet ja kokemukset on just niiltä -perheiltä, eikä yhtää niiltä jotka niissä on käyny, varsinkaa nuorilta (yleensä ku yli 12 vuotiaat ei käy, oon ite siis 15). Elikkäs.. onko jollai teistä tukiperhe tai onko ollu? Millasta oli, mitkä käytännöt perheessä (ofc vaihtelee), yms.?

käts

Moi :)
Ite oon 16-vuotias tyttö ja mä ja pikkuveljet ollaan käyty kohta 8 vuotta tukiperheessä. Aluks en oikeen tykänny käydä siel mut nykyään meen ihan mielelläni. Tukiperheessä ei oo lapsia, eli lasten kanssa oleminen oli aluks tukiperheen ”isälle” ja ”äidille” uutta. Yleensä siellä käydessä saatetaan tehä jotain kivaa, käydä leffassa, uimassa ym. Tai sit vaan oleskellaan ja tehään ruokaa sun muuta. Kivaa on ollut.
Pikkuveljet oli tosin aiemmin perheessä, jossa ei tykännyt olla ja koki että tukiperheen vanhemmat ovat vihaisia ja huutavat. En tiiä.. Toivottavasti sulle löytyy kiva tukiperhe jos alatte semmosessa käymään :)

Vastaa aiheeseen: Millaista tukiperheen kanssa on?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top