Siirry sisältöön

Millanen tytön pitää olla että kelpaa? Ja pitääkö tytön olla hoikka jotta kelpaa?

Epävarma

Eli olen 14 vuotias noin 164 cm pitkä [osa tekstistä poistettu].
Ruumiinrakenteeltani en ole hoikka mutten lihavakaan. Minulla on jo naisellisia muotoja ja c- kupin rinnat.
Koulukiusaamisesta johtuen olen todella epävarma siitä että kelpaanko. Olen masentunut ja kukaan ei tajua mua.
Minun luokkani pojat puhuvat usein rinnoistani aivan niinkuin ne olis oikeesti joku jumppapallon kokoset. He myös usein leikkivät esittävänsä minua masturboimassa ja nauravat sitten yhdessä mulle.
Monesti kuulen puhuttavan että minä voisin kuolla syöpään tai jäädä junan alle. Tunnen itseni todella yksinäiseksi ja itken usein illalla koska tuntuu siltä ettei kukaan halua mua.
Onko kellään toisella mitään saman tyylistä tilannetta jos joku vois antaa neuvoa. Ja millaisen tytön pojat haluaa? (Pojilta vastauksia edelliseen.)
Kiitos jo etukäteen :)

MLL Ylläpito

Hei,

kiusaaminen, josta kerroit viestissäsi, on todella väärin. Luokkasi poikien toimintaan tulisi aikuisen puuttua välittömästi, sillä tuollainen käytös ja kommentit ovat henkistä väkivaltaa, jota kenenkään ei tulisi jotua kestämään. Sinussa ei ole mitään vikaa, vaan olet hyvä ja ihana juuri sellaisena, kuin olet.

Oletko kertonut kenellekään koulun aikuiselle tuosta kiusaamisesta? Tai vanhemmillesi? Kannustan sinua kertomaan opettajalle, vanhemmillesi, terveydenhoitajalle.. tai kenelle tahansa aikuiselle, joka voisi puuttua asiaan. Sinulla on oikeus käydä koulua rauhassa ja muutenkin tuntea itsesi arvostetuksi.

diipadaa

kuulostat iha hyvän näköseltä (: ei oo reilua että pojat kiusaa sua sun asioistas.

älkää viittikö

naurettavia ihmisiä tommoset! jokainen on oman näkösensä ja ei se ulkonäkö sitä sano millanen ihminen oikeesti on. Tommoset ääliöt on oikeesti säällittäviä ja voi olla että ei ole omia ystäviä ja voi olla sama ongelma kun sinulla. Hävetkäääää!!!!!!!!!!
ps. pärjäile:)

Nimetön

No tota siis kun olin ykkösellä niin ihastuin eka ainavulko näköön niin ei mua enään ne oikeen kiinnosta ja tällee nytte kun oon 5tosella niin on tullu luonteeseen enemmän huomioutua ja ulko näkyzei enään niin tärkeä ei sillä ole väliä onko lihava tai ei paitsi jos on tosi paljon. Mulle kuvausten peruustella kelpaisisit musta olis ainakin kivempää jos mun tyttöystävä olis sillee vähän surullinen/masentunu niin voitais sen kaa jutella niistä. Toivottavasti autto!!

Tytzyy99

Minuakin haukutaan päivittäin ): .
T. Tytzy 14v

Epävarma

Olen kertonu terkkarille, ja luokanvalvojakin tietää, mutta mitään ei oo tehty. Asiat ei oo muuttunu oikeestaan mitenkään ja tuntuu että oli ihan turha kertoo, koska ei ne aikuset tee mitää asialle.

MLL Ylläpito

Todella kurja kuulla, että vaikka olet rohkeasti kertonut aikuisille koulussa kiusaamisesta, niin he eivät ole puuttuneet asiaan. Aikuiset ovat toimineet väärin, sillä koululla on VELVOLLISUUS puuttua kiusaamiseen ja tehdä kaikkensa saadakseen se loppumaan. Sinulla on oikeus käydä koulua rauhassa, ilman tuollaista joka päiväistä henkistä väkivaltaa.

Voisitko kertoa vanhemmillesi kiusaamisesta ja siitä, miten se vaikuttaa sinuun (itkuisuus, masentuneisuus..)? Jos kertominen tuntuu vaikealta, niin voisiko olla helpompi kirjoittaa asiat kirjeessä? Tai kopioida ja tulostaa tekstit tältä keskustelupalstalta? Nuortennetin Mistä apua? -osiosta löytyy myös Huoli puheeksi -lomake, jota voit käyttää apuna. Vanhempasi voisivat soittaa koululle ja vaatia koulun aikuisilta järeämpiä keinoja saada kiusaaminen loppumaan.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen 116 111 ja jutella nimettömänä aikuisen kanssa tästä asiasta. Puhelu on sinulle täysin maksuton.

Tsemppiä ja toivottavasti palaat kertomaan, miten asia etenee! Olemme hengessä mukana!

voi elämänkevät

Toi on ehdottomasti väärin:( mua kiusattiin ala-asteella tosi paljon, musta tuntu etten myöskää kelpaa kenellekkää.. oon nyt 14 kans. Ja se että on kaunis, ei todellakaan edellytä sitä että on joku hiton lanka, mun mielestä se on vaan kaunista että tytöllä on muotoja:) sun kiusaajilles pitäs antaa kunnon opetus! tsemppiä:)

Vastaa aiheeseen: Millanen tytön pitää olla että kelpaa? Ja pitääkö tytön olla hoikka jotta kelpaa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top