Siirry sisältöön
;-/ =”)

Hei vaan! Millasista tyypeistä tykkäätte siis seurustelu mielessä? Itse olen tyttö ja pidän melko normaaleista eli ei meikkiä(hyi) ei korviksia ei laiha ei läski ei ruipelo ei ruma. Tähän saa osallistua tytöt ja pojat. Ei mitään kiroiluu tai vastaavaa. Olen pitkä ja hoikka minulla on tummat kulmat, vihreät silmät, vaaleanruskea iho ja vaaleat hiukset. Kelpaanks?=D

Vaahtokarkkisammutin

No must olis ihanaa löytää semmonen musikaalinen, semi söpö, mukava, hauska, luotettava ja urheilullinen poika. :3 ja ei mielellään erityisen suurta lävistystä tai todella yli/alipainoinen :)

Tyttö

Mä tykkään miehistä (kyllä, miehistä, en pojista) jotka on siis luonteeltaan jo kypsiä, jotka osaa ottaa ongelmatilanteissa järkensä peliin, jotka osaa ajatella kypsästi eikä sorru lapsellisiin juttuihin, on vahvoja ja kykeneviä, käy töissä ja on rakastavia ja ymmärtäväisiä. Ulkonäössä tykkään viiksistä/sängestä, suurista silmistä ja sotkuisesta lyhyestä tukasta, leveistä hartioista ja oikeesti isokokosuudesta, ja myös jos on vähän vatsaa. En tykkää jos jätkä on nirso ja neitimäinen, vaan tykkään kun jätkä jaksaa syödä ja syö montaa lajia. Myös jos hän ei haluis rajottaa mun elämää (en sais nähä kavereita, en saa mennä mihkää, en saa käydä töissä, en saa mennä ees kauppaa ilman lupaa)

Myös semmonen huumori joka kattaa niin ne vähä kyseenalaset läpät kun myös tälläset vitsikirjajutut nii ois ihana. Mä rakastaisin semmosta ihmistä ehkä liikaakin.

Jaipe

Sä kun sanoit että pidät miehistä jotka on isoja ja joilla on leveet hartiat yms. niin mä olen aika täydellinen ton kirjotuksen kanssa. Okei, mä olen 14v mut mietin asioita aikuisen tavalla. En siis ole mikään jonne. Mulle on sanottu että mulla on ihana luonne, eli olen siis rauhallinen, suht. ujo, rehellinen, viisas, mukava ja jotkut sanonu että mä olen herrasmies. Mä kävisin töissä jos vaan voisin. Mietin joskus mun raha-asioita melkeen enemmän kuin mun isä. Mä aijon kouluttautua poliisiksi joten en siis käytä alkoholia, tupakkaa tai huumeita. Mä en ole myöskään tehnyt mitään tyhmää. Eli en siis ole esim. koskaan varastanut. Mä olen 183cm pitkä ja olen aika riski kaveri. Ja viiksetkin löytyy, heh. Ja mä olen semmoinen ihminen että en ikinä pettäis mun rakasta. Ja puolustaisin omaa perhettä henkeen ja vereen. Ja en ole nirso :D

Se sama tyttö

No, sittenhän sulla pitäis olla tosi hyvin asiat :) Eihän tommonen ihminen vaan voi kertakaikkiaan jäädä yksin!

eräs tyttö

Mä tykkään pojista jotka on urheilullisia, älykkäitä, huumorintajuisia, söpöjä, tyylikkäitä, herrasmiehiä, ja rehellisiä.

A.P

Ei oo välii onko pitkä tai lyhyt lihava tai laiha. Olisi kuitenki kiva jos Se tykkäis samoista asioista esim mun kohdalla: tykkää musiikista,laulamisesta,soittamisesta soittimilla,tykkäis pelata PS3sella taistelu/ seikkailu pelejä.

Vastaa aiheeseen: millasista tykkäätte? (tytöt,pojat)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top