Siirry sisältöön
Pelottaa

Hei! Mielenkiinnosta kysyn missä tilanteessa/milloin oli teidän ensimmäinen seksikertanne? Miltä se tuntui, ja jännittikö? Kannattaako sitä odottaa ja kuinka?

Kata, verkk@ri

Moi!

Tän viikon torstaina, 7. maaliskuuta, chat täällä nuortennetin sivuilla ja aiheena seksuaalisuus! Puhutaan siellä parisuhteesta, seurustelusta, seksi jne joten tule sinne juttelemaan! <3

ihan rauhassa

Sen ”oikea aika” on silloin, kun se tuntuu molemmista osapuolista hyvältä ja oikealta. Täytyy olla molempien suostumus ja puhuminen on kaiken a ja o! Ensimmäistä kertaa ei kannata jännittää tai pakottaa itseään siihen, jos ei oikeasti ole valmis tai tunnu hyvältä.

HPF

Moi

Mulla oli eka kerta viime kesänä poikaystävän kanssa. Olin 16 ja jännitti kyllä tosi paljon. Ei sattunut koska kuukuppi on pitkään ollut käytössä ja jonkun verran masturboinu aikasemmin. Oli ihana kokemus vaikkei todellakaan päässyt lähellekään orgasmia. Mut kyl se silti tuntu hyvältä. Ja sanoisin että alottaa sitten kun itse haluaa ja tuntuu valmiilta. Ehkäsy kuntoon ja pitää olla valmis sanomaan ei ja puhumaan koska ekalla kerralla ei voi vielä tietää mistä toinen tykkää. Ite toivon et oisin puhunu ees vähän enemmän mutta jännitti ja nolotti sen verran puhua seksistä että kesti pitkään ennen ku siitä tuli meille normaali puheenaihe.

Vastaa aiheeseen: Milloin aloittaa seksi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top