Siirry sisältöön

Millon suutelitte ekan kerran, miten, missä, ikä?

puzipuzigirl

Eli en oo ikinä vielä suudellu pojan kaa mut oon kuitenki aika nuori ni ei se oo sillee ihme mut yli puolet mun kavereist on joten minkä ikäsenä suutelitte ja tuleeks se taito iteksää ja meniks se hyvi vai mite…? :D kiitos vastauksista koska haluun vaa tietää ;o

;*

mä suutelin ekan kerran 12 v jollakii leirillä yhen tosi kivan pojan kaa (ollaan vieläki yhteyksis) tehtii kunnon pusu.se oli mahtava suutelija!

Sateenkaarikansalainen

Nyt nyt!
Ensinäkin, 85 prosenttia jotka sanoo jo tosi nuorena suudellensa, kusettaa.
15 prosenttia on saanut pieniä pusuja.
5 prosenttia puhuu totta.
Hei siin ei oo mitään tiettyä ikää tai tyyliä, kaikki tekee sen sittenkun ittelle sopii!

0Narskujuusto0

En oo itekkään suudellu ikinä ketään :) (oon 13v) Ja ei sillä oo välii millon suutelee/missä suutelee, kunhan on se oikee. Ei kannata jaella suudelmia ihan kelle vaan ;)

13-v

En oo pussannu kenenkään kans, paitsi ehkä joskus 6-vuotiaana eskarissa ku leikittiin pusuhippaa tai 8-vuotiaana ku pesisleirillä leikkittiin pullonpullonpyöritystä (meillä oli silloin vielä sekajoukkue) nekään ei ollu sen kummempia ku vaan painettiin huulet toisten poskea vasten. Ja oon siis 13-vuotias tyttö.

Tyttö 16-v

Olen suudellut ensimmäistä kertaa vissiin pojan kanssa, jonka luokse karkasin ollessani 13. Tai oikeastaan karkasin hänen ystävänsä luokse, kun hän oli mulle vihanen ja halusin päästä pyytään anteeks. Sitten tää tieto kantautu tän toisen pojan korviin, ja se lähti matkustaan samaan kaupunkiin mihin olin karannut. Sitten se hommas mulle yöpaikan siitä kaupungista ja seuraavana aamuna itekkin oli siellä perillä. Siinä juteltiin, naurettiin ja sitten yhtäkkiä se antoi pienen pusun.

Jotenkin Olen samamieltä :D

Joo Olen Poika Mutta sillä ei ole väliä nyt ;D
Ensinäkin Suuteleminen On Ehkä Kaunis Näky tai jotai vastaava mutta kun sen ensimäisen kerran kokeilee se onkin ihan tylsää Mut Kaikkihan Kasvaa ja Edistyy omalla tavalla joten ei siitä tarvitse pelätä mitä muut ovat tehnet ja itse ei ole Seurustelin kerran 15vuotian tyttön kanssa joka sai minulta hänen ensisuudelmansa -_- Kun kuulin siitä istuin alas ja kuolin melkein naurun miten niin kaunis olento on vielä ollut suusta neitsyt no tällä hetkellä meidän suhde on ohi se kesti kokonaisen vuoden.
Muistakaa että Teete Asianne Kropalanne Vasta kun se teille sopii kukaan muu ei voi pakotta teitä tehdä sitä mitä ette halua omalla kropalla tehdä.

Nimetön

No olin jotain melkein kakstoista ja oltiin yhellä pienellä paikkakunnalla(jossa ihme kyllä on hotelli joka on aika hieno)luokan kaa. Niin ”suutelin” silloista ihastustani pullonpyörityksessä. Eka kyllä jännitti mut sit se meni ihan luonnostaan.

loll

voi eih :D oli pakko vastata (akward) ! :D
suutelin ekan kerran (öö en muista ikää tarkallee) 5-6-vuotiaana talvella (meiän naapuri oli tehnyt meiän talon läheisen ojan yli lumisillan) lumisillan alla yhen pojan kaa joka on mua 5-7 vuotta vanhempi :’D nojuu..

Nimetön

Mä yhdellä sohvalla lahen konservatoriolla (harrastan viulunsoittoa) ni siellä sitten ja oon nytte 14 XD

mävaa

Poikaystäväni kanssa sängyllä. Olen 14 ja olemme seurustelleet nyt 4 kk:3 ihana kokemus

Sekoilia

Siis ekan kerran joskus eskarissa leikillään mutta kielareita sitten 12 v, eipä siitä sillo mittää tajunnu ja silloinen poikakaverinikin ei varmaan sitä hirveen ”oikein” ttehny:3 paikkana joku alikulku tunneli tms joka yllättäen keskellä päivää oli tyhjä, mahd kaukana ihmisistä :D kaikki tekee omalla tyylillään ja näin, henk koht juttu ;# nykyisen poikaystöväni kanssa suutelusta oikeasti nauttii. Etenkin kielaeit siis oikeesti vaa tuntuu hyvälle (tosin poika 16v ja mie 13 xD mutta kyllä on sanonut tykkäävänsö)

Susi Tyttö

11v oltiin uimas veljen,Ihastuksen ja kaverin kaa jaärvellä. Ihastus pyys mua tuleen ja mentiin laiturin alle ja se sano et se on ihastunu muhun.Olin sillo niin onnellinen.Ja sen jälkeen pusu.oltiin yhes koko kesä kunnes ne muutti kaus pois

tyttö

Minä en ole koskaan suudellu/pusannu ketään poikaa ja olen 15v

Mie

Hei,
Suuutelin silloisen poikakaverin kans sillan alla, oli sulosta ja tuli ihan itestään, olin sillon joku 15v, vähä alle tai vasta täyttäny, en muista enää :D

Vastaa aiheeseen: Millon suutelitte ekan kerran, miten, missä, ikä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top