Siirry sisältöön
meikäläinen

Hei! olen tässä pitkään miettinyt että millaista on olla tyttö. olen itse poika joka on epävarma omasta sukupuolestaan, ja mietin onko tyttönä olemisessa jotakin parempaa kuin poikana olemisessa. kiitos vastauksista!

Tyttö

Hei! Tähän kysymykseen on todella vaikea vastata, mutta yritän ja toivon että joku muu antaa toisenlaisia näkökulmia.
Eli tyttönä oleminen. Minun mielestäni tyttönä oleminen ei ole sen parempaa kuin esimerkiksi poikana oleminen, mutta onhan se erilaista.
Tytöillä on usein (varsinkin vähän vanhempana) sellaisia elämää vaikeuttavia asioita kuten menkat ja rintojen kasvu.
Toivottavasti saat muitakin vastauksia.
Toivoo: Tyttö

Tyttö minäkin:D

Recaptha miltä tuntuu olla tyttö?
Heippa! Mustakin tyttönä ja poikana olemisessa ei oo silleen erikoisia parempia puolia. Mutta toki näin tyttönä tuntuu että meitä seksualisoidaan herkemmin. Esimerkiksi vaatevalinnoista tai puheista ja käyttäytymisestä:(

Haloo helsinki fan🌼🤞🏻💓🌿

Ei siinä kai miyään parempaa varsinaisesti ole mutta hirman erilaista se kyllä on. Esim keho on erilainen ja jotkut kiinostuksenkohteet saattaa olla erilaisia. En siis tarkota että ois esim tyttöjen ja poikien harrastukset mutta usein on kuitenkin vähän eri kiinostuksia älkää suutuko saatte tykätä just siitä mistä haluutte sukupuolesta riippumatta 🧡❤💜💙
Olkaa aina omia ihania ittejänne moikka!

Girl_power 010 💋

Varmaan ihan samalta paitsi et on menkat 🥲

Tyttö(erittäin luova nimimerkki)

(kaikki on yksilöitä ja mainitsemani asiat ei liity kaikkien tyttöjen elämään ja voi liittyä joidenkin poikien, eli en halua yleistää)
No tytön elämää voi vaikeuttaa menkat, rinnat, seksuaalinen ahdistule(voi siis poikiakin), ehkä enemmän ulkonäköpaineita,ylisuorittaminen, kohonnut riski syömishäiriöön, enemmän manipuloivia kavereita mut sit taas hyvinä puolina se, että ehkä kaverit puhuu toisilleen syvällisemmin ja avoimemmin, muutenkin tyttö voi olla herkkä eikä sitä sen takia kiusata ja ei niin kovaa painostusta sääntöjen/lain rikkomiseen.

Hotdog_doggie🌭🐶

En ees tiiä miltä tyttönä oleminen tuntuu, ku oon ollu koko elämän ajan tyttö, nii oon jo tottunu siihen? En mä tiiä eees miltä tuntuu olla poika, nii en voi verrata sitä tyttöjä olemiseen.

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Mä oon ehkä vähän siinä välimaastossa, joten osannen auttaa jotenkin. Nämä ovat siis vain yleistyksiä, yritän parhaani.

Nainen: Kuin hämähäkki. Pystyy luomaan jotain niin kevyttä ja pehmeää, että se tuntuu vain ilmalta. Mutta silti jotain niin vahvaa, ettei teräskään kelpaa vastukseksi. Jotkut näkevät heidän uniikin kauneutensa ja osaavat arvostaa sitä, mutta osa halveksuu, syrjii ja näkee vain vaaralliset leuat. Silti fakta on, että jos et satuta häntä, hän jättää sinut rauhaan.

Mies: Kuin hiekkaranta. Niin paljon pieniä osasia, joilla jokaisella on oma tarinansa, mutta kun yrität selvittää kyseisen tarinan, homma vaikeutuu. Mutta se ei haittaa, koska nämä osaset järjestäytyvät helposti uudelleen, jolloin ne tulevat paremmin esiin. Melkein kaikki pitävät heistä, mutta joitakin pelottaa lokkien, lasinsirujen ja veden läheisyyden vuoksi.

Edelleen, jotta kukaan ei pahoittaisi mieltään, nämä ovat vain yleistyksiä, eivätkä ne päde jokaisen kohdalla. Jos siis jommankumman mainitun sukupuolen edustajana sinun on vaikea samaistua, vältä identiteettikriisi ja muista: vain yleistyksiä asian yksinkertaistamiseksi.

Vastaa aiheeseen: Miltä tuntuu olla tyttö?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top