Siirry sisältöön
poika-97

mua huolestuttaa muutama juttu.oon 12v(joulukuussa 13)ja olen 143cm pitkä!!!!monet 10 vuotiaat ovat minua pidempiä ja minua luullaan jokapaikassa 9-11 vuotiaaksi.toineen juttu:penikseni on VAIN 2,5CM lepoasennossa ja 4,5 cm erektiossa. pliis auttakaa mitä voin tehdä näille asioille

vastaus

Et voi tehdä mitään muuta kuin odottaa. Kaikki kasvaa aikanaan esim. mies lopettaa kasvamisen kun on 20 vuotias joten sulla on vielä aikaa kasvaa

Nimetön

Vastasin suunnilleen samalla tavalla johonkin toiseen, mutta tosiaan, mulla on yks kaveri joka oli ton ikäsenä mua päätä lyhkäsempi ja mä olen 156 cm pitkä! Ja nyt se on mua kahta päätä pitempi, vaan parin vuoden jälkeen… Pojilla se kasvupyrähdys siis ihan oikeasti tekee ihmeitä. Älä murehdi! :) Ja mitä pikkuveikkaan tulee; et ole vielä sen ikäinen että sen kuuluisikaan olla juuri minkään mittainen. Odottele ihan rauhassa.

tyttö 1997

No et oikein mitään, mutta oota rauhassa kasvat kyllä. On meijänkin luokalla jotkut sun pituisii, ja jotkut on jo noin 180cm pitkiä. Sitte ku kasvupyrähdys sulle tullee nii kasvat kyllä.
Hox!! Pituudella ei ole väliä ja se ei vaikuta luonteeseen. Toi on mun mielipide. Oot varmasti Kiva, joten :)

MLL Ylläpito

Hei,

onpa hyvä, että kirjoitit tänne! Kertomasi kuulostaa tosi ikävältä ja väärältä, enkä ihmettele, että sinulla on noin paha olla. Ovatko vanhempasi tietoisia siitä, että siskosi kiusaa sinua ja ilmeisesti juuri koulussa hänen poikaystävänsä jatkaa kiusaamistasi? Kiusaaminen sekä kotona että koulussa pitäisi ehdottomasti saada loppumaan. Voisiko vanhempiesi sanoilla olla tehoa siskoosi sekä poikaystävään?

Koska ajatuksesi ovat jo noin synkkiä ja mielessäsi pyörii jopa itsesi satuttaminen, on asialle tehtävä jotain mitä pikimmiten. Tarvitset aikuisen apua tämän asian selvittämiseen. Kurjaa, että kuraattori ei ole uskonut sinua ja poika on päässyt valehtelulla luistamaan asiasta. Voisitko näyttää/kopioida kuraattorille ja/tai vanhemmillesi esimerkiksi tämän keskustelupalstalle kirjoittamasi viestin?

Oletko tietoinen Lasten ja nuorten netin kirjepalvelusta? Sinne voi myös kirjoittaa anonyymisti koska tahansa ja mistä tahansa asiasta! Kannustan sinua kuitenkin juttelemaan mitä pikimmiten, jo tänään, jollekin luotettavalle aikuiselle ja kertomaan rehellisesti, miten pahalta sinusta tuntuu. Kukaan ei ansaitse tulla kiusatuksi missään!

Vastaa aiheeseen: minä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top