Siirry sisältöön
frog-girl🐸

Heii<3
Mun on hirveen vaikee keskittyy mihinkään, koska ajatukset leijailee aina muualle. Oon ilonen et koulu loppuu kohta ja tulee kesäloma… Mutta siinä onki jo toinen ongelma nimittäin pitää käyttää kesävaatteita (shortseja, toppeja, t-paitoja, uikkareita yms) ja siis mähän en vaan voi olla mukavasti näissä vaatteissa. Tuntuu aina, että joku tuijottais mun paksuhkoja jalkoja tai mahaa tai käsii. Jalat on pahin koska kesällä ne on niin paljon esillä.
Mä en ees tiiä mitä ongelmia mulla on. Mä oon vaan jotenki hirveen emmätiiä alakulonen? Varmaan se johtuu lapsuudentraumoista, iskästä siitä, että mulla ei oo kunnon kavereita, ja ehkä vähän lestadiolaisesta perheestäni, jossa on paljon ”sääntöjä” ja, jossa ei hyväksytä tiettyjä asioita joista esim. mä tykkään.
Kouluaikana oon päivisin yleensä vaan koulun jälkeen menny omaan huoneeseen puhelimelle—> musiikkia—> nukahdan —> on aika hyvä olo ku ei oo yöllä saatu nukuttaa ja on hyvää musiikkia ja voi vaan makoilla sängyssä<3 mut ton kaiken takii mulla ei oo kovin hyvä kunto enkä jaksa tehä mitään. Joskus oon kavereitten kaa ja pidän hauskaa ja voin unohtaa kaikki murheet, mut sitte välillä tulee sellasia hetkiä et en tajuu et missä oon ja mitä tapahtuu.
Jos mä puhuisin mun kavereille (paremmille versioille) ne ei ymmärtäis. Enkä todellakaan halua puhua mun vanhemmille. Eikä tää oo varmaan sellanen asia, josta mentäis jo terkkarille tai kuraattorille(mikä ikinä onkaan..?) Ja jos tää on nii silti mä en uskalla enkä edes tiedä mitä sanoo.
Oon tosi hyvä piilottelee mun tunteita ja valehtelee.

Tässä oli tällanen ajatustenpurkausviesti.
Kiitos jos vastaat<3

Pitää vielä mainita kaks ihanaa ystävää täältä nuortennetistä. Nimittän rainy ja baggis❤️❤️ jos näätte tän nii kiitos, että ootte ollu mun tukena. Ja anteeks, mut en jaksa tällä hetkellä edes vastata teille, koska se on jotenki hirveen hankalaa. Yritän kohta vastata jos jaksan(:

Ja kaikille muille tsemppiä ja hyvää kesää!☀️

[osa viestistä poistettu –> siirretty kokonaisuudessaan päivystäjä mukana keskustelussa-palstalle]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

🌈Bag

Hellou rks❤❤❤
Oh no sul näyttää olevan paljon murheita hani😭❤
Siis mul on sama että tunnen kaikis topeis ja shortseis tms oloni tosi ahistuneeks jonka vuoksi käytänki just baggy tyylii🥴
Kesäl se vaa o vähä haasteellist piiloutuu yli isoihin vaatteisiin ilman et tulee kuuma😒
Mut muista et must oot supernainen ja tosi rks mulle!
Oot ain ollu mun ja rainyn tukena!❤❤❤❤💪❤❤❤❤💪❤❤
Ei haittaa ettet jaksa vastaa! Ymmärrän täysin rks❤🔥
Oot super voimakas äläkä piilottele ittees tai sun ihanaa persoonaa🤗Ja mitä vanhempiis tulee nii…haistakoon paskakkaaaaa😎 Anyways muru oot rks and i love u,bye❤🔥

🌈rainbow🌈

Moikka frogi!
Toivon et saat apua ja ylipäätänsä hankit sitä!
Oot ihana ihminen ja ansaitset vaan parasta!!! <33 love youu
Ymmärrän ja en itekkää välttii vastaa ku mul on kans vaikeeta…
Tsemppii rakas!! <33

tuleva muusikko

ehdotan sulle et jos päivisin ei tuu tehtyy mitään muuta kun katottuu puhelinta jne. ehdotan jos menisit vaikka joka päivä kävelee ulos ja voisit sielä aina sit miettii et miten sulla tällä hetkellä menee, mitä sun kanttis tehä, ja kaikkee muuta. silleen et käyt läpi vaikka sun elämää ja itteäs. vähän niin ku tutustut ittees enemmän vaikka tietäisit ittes jo valmiiks. ja sit kun motivaatiota alkaa tulee enemmän niin voit yrittää alkaa tehä kaikkee muuta hauskaa liikkaa. mut älä ota paineita, oot just hyvä ja täydellinen sellasena kun oot💖❤ aina voi muuttuu. ja vaikka sun kaverit ei ymmärtäis sua ei se haittaa. ja jos vanhemmat ei hyväksy ni mitä sitten. ja jos aiot alkaa käydä läpi sun asioita jne. nii jos siitä ei oo mitään apuu ja susta tuntuu et tarviit jonkun toisen ihmisen apuu nii nappaa koulusta joku aikuinen esim. kuraattori. se ei kerro sun vanhemmille ja sulle ei tuu merkintöi poissaoloista tunnilta. mutta tärkein että sä saat apua. ja tänne voi aina tulla puhuu😁
Kaikkee hyvää sulle frog-girl🐸!!
💖

Flower 🌸

Moi Frogi, Rainy ja Baggis! 💕
(Sori jos käytän teijän toisillenne keksimiä lempinimiä)

Vaikutatte ihan super mukavilta! Ihanaa kun tuette toisianne. Se auttaa oikeesti enemmän mitä ajattelis. 😘

Haluun vaan sanoo että on monenlaisii kehoja ja kaikki on oikeesti kauniita! Ja muutenkin eletään vaan kerran joten otetaan ilo irti eikä välitetä mitä muut ajattelee. Oot sun oman elämän päähenkilö, muut on vaan osa sun tarinaa. Oot just hyvä sellasena kun oot, eikä sun tarvii muuttua sen takia että muut tuomitsis tai jotain. ’isot’ reidet on tosi nätit ja ihailtavat.
Tää on nyt vaan sivuseikka mutta keho myös muuttuu vanhetessa. Joskus ’parempaan’ suuntaan. ❤️

Ikävää kuulla että sulla, Frogi, on jonkinlaisia lapsuudentraumoja ja alakuloisuutta. Tiiän että voi olla vaikeeta, mutta kannattaa kiinnittää huomiota elämän positiivisiin puoliin. Ite huomaan että joskus ajattelen ihan hirveen negatiivisesti kaikesta ja myös itsestäni. Se ei kuitenkaan koskaan kannata, koska jos oikeesti haluu olla parempi ihminen niin sillon viha ei auta mitenkään. Se vaan turruttaa mielen, jolloin tulee entistä surullisemmaks ja väsyneemmäks.

Annan teille kaikille lukijoille valtavasti tsemppiä ja halauksia. Kesällä voitte vähän levätä ja ns. uudelleen asettaa teijän mielen. Ottakaa tavotteeksi olla positiivisempia. Opetelkaa myös rakastamaan itseänne. Kun katsotte peiliin niin älkää huomioiko jotain teijän pään sisäisiä huonoja ajatuksia, vaan korvatkaa se jollain yhdellä pienellä hyvällä puolella itsestänne. 🌸🌱🌷☀️

Vastaa aiheeseen: Minä ja mun elämä lyhyesti.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top