Siirry sisältöön
jani96

mulla on oikeesti iso ongelma mä en oikeen kestä tätä enään.

jos alotan niin alusta kuin muistan/ on tarpeellista.

siskoni(ei biologista sukua mitenkään) on 17 ja on hieman henkisesti sairas ja saa ahdistuskohtauksia ainakun kuulee mun tyttöystävän nimen siitä lähtien ku me alettiin olemaan ja nyt se on ollu viimeset pariviikkoo niin et lääkärit on sanonut että jos siskoni näkee mun tyttöystävän ni hän saattaa kuolla ja mä en halua sitä koska rakastan häntä kuin pikkusiskoani(puol sukulainen). ja sitten siskoni ei voi elää ilman minua ja kuulemma olen ainoa syy miksi hän on hengissä+hän seurustelee mutta silti rakastaa minuakin sillee että voisi seukata. minä olin kiinnostunut hänestä mutta en enään koska mulla on jo tyttöystävä.

tyttöystäväni on 14 ja hän ahdistuu ainakun kuulee siskoni nimen ja pelkää että hän saa kohtauksen kun siskoni näkee hänet. niin saakin. mutta en voi jättää häntä koska oikeasti rakastan häntä ja ikävöin kun emme näe.

ja minä olen tässä ns. taistelussa se joka halutaan valloittaa. mutta nyt siskoni on lopettanut ns. hyökkäilyn ja odottaa että minä autan häntä mutta en osaa auttaa häntä. ja sittaas mun täytyy myös jeesiä mun tyttöystävääni kun hänellä on huono fiilis ja muuta. siskoni sanoo että en voi saada molempia mutta minä en halua päästää kummastakaan irti siskoni on rakas ja tyttöystävä rakkainpani.

ja nyt sisko on siis hengen vaarassa jos näkee tyttöystäväni ja tyttöystäväni alkaa hermostua sen jälkeen kun näkee siskoni.
ja siskoni ja hänen perheensä ihmettelevät miten voin olla näin rauhallinen tässä tilanteessa mutta mä en osaa vastata siihen. ja lisäks siskoni perhe on pitänyt minua perheen jäsenenään ja kun aloin tyttöystäväni kanssa niin sen jälkeen minä olen kuulemma syypää kaikkeen jolloin mua syyttää siskoniperhe ja ne syyttää myös tyttöystävääni ja mä yritän auttaa molempia mutta en aina ehi tai pääse.

Kia – Verkk@ri

Moikka!
Onpa todella hankala ja epämieluista tilanne.
Kerroit, että lääkärit ovat sanoneet, että siskosi voi kuolla jos hän näkee tyttöystäväsi. Oletko koittanut kysyä näiltä lääkäreiltä onko asialle mitään tehtävissä? Oseimpiin ongelmiin löytyy jokin keino. Voi olla mahdollista, että jollain keinolla siskoasi pystytään ”valmistamaan” tilanteeseen jossa hän kohtaa tyttöystäväsi. Lääkärit ovat tässä alansa eksperttejä ja osaavat kyllä auttaa. :)
Kerroit myös, että tyttöystäväsi pelkää, että siskosi saa kohtauksen kun näkee hänet. Tässä tilanteessa suosittelisin, että yrittäisit puhua tyttöystäväsi kanssa ja saada hänet ymmärtämään, että hänen ei tarvitse ahdistua ja pitää itseään syypäänä, koska hän ei voi asialle mitään. Tiedän, että tämänkin saattaa kuulostaa järjettömältä, mutta se kannattaa. Silloin tyttöystäväsi voi nähdä asian realistisemmin ja parhaassa tapauksessa jopa pystyy tukemaan sinua tässä tilanteessa.
On ikävää, että siskosi perhe syyttää sinua tästä, sekä tyttöystävääsi. Asia ei ole varsinaisesti sinun syysi, sillä, et voi asialle mitään.
Mielestäni sinun siis kannattaisi ensin mennä puhumaan siskosi lääkäreiden kanssa siitä, voiko asialle tehdä mitään. Ja tämän jälkeen jos vain pystyt voisit mennä puhumaan siskosi perheen kanssa, ja kertoa, että tilanne ei ole myöskään sinulle helppo, eikä myöskään tyttöystävällesi. Samalla voi myös kertoa kuinka pahalta sinustakin tuntuu olla ”kahden kiven välissä” ja että välität siskostasi kovasti.

Tsemppiä ja voimia yritykseen!
Kyllä kaikki järjestyy!
T: Kia :)

jani96

minä itse en nyt ole jutellut mutta sisko sano et lääkärit on kertonut että ei oo mitään tehtävissä ku tilanne on menny huonommaks. ja tota keinoa kokeiltiin kerran mutta 1vrk myöhemmin oli taas huonompi.

jani96

:D nyt tä paska on menny enemmän mutkalle saatana. mä oon ihastunu toiseen. mut en näe häntä ennein ku pääsee lastiksest pois ja mul on oikeesti ikävä häntä

+ku sanoo et tekee ittelleen vielä jtn kamalaa [osa tekstistä poistettu]

mut mä en haluu et kellekkään käy mitään. ei mun siskol,ehkä vanhaltyttiksel eikä mun ihastuksel.

+mä en tiiä miten sanoisin sen niin etten loukkaa et en oo kiinnostunut enää. ku haluisin mun kaverin siel lastiksesta takas ja alkaa senkaa jne. ,mutta toissaalta haluun myös olla nykyisen kans koska on niin paras ihminen. ja mä en osaa päättää/ tehdä ratkaisua.

98tyttöw

mun mielest, sun kannattaa puhuu jollekki, esim kaverille ja sit sen nykyses kaa mite asiat on, mut ei kuitenkaa erota, koska jos se ei sen toisen kaa toimiskaa ja haluut nykyses takas, se ei välttämät enää onnistu.

Vastaa aiheeseen: minä,tyttöystäväni ja ”siskoni”

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top