Siirry sisältöön
I bleed blood too🩸

Hei, olen yläasteella oleva tyttö ja minulla on ollut menkat kohta vuoden. Haluaisin käyttää jo tamponia, mutta en uskalla kysyä äidiltä. Miten minun kannattaisi lähestyä äitiäni? Ja jos käytätte tamponia, voitteko kertoa, että milloin aloitte käyttämään niitä, ja miten kysyitte äidiltänne, taikka joltain tutultanne tamponeja.
Sattuuko tamponit myös?

Aloin käyttämään kai 11 vuotiaana. En muista ostinko ite ekat vai pyysinkö äitiltä vaa et tuotko kaupasta tamponeja. Ja tamponien käytön ei kuulu sattua eikä tamponi oikein laitettuna edes tunnu missään esim. kävellessä tai hyppiessä

Salsa

moii! mul on menkat ollu ny joulukuusta asti mut ensin joku 2kk käytin siteitä mut si aloin käyttää mini kokosii tampponeit kannattaa alottaa niillä niin keho tottuu ja jos tuntuu et ne täyttyy liian nopeesti niin kannattaa heti vaa siirtyy normal kokoon:) toivottavasti on apua. ja sun kannattaa sanoa sun äidilles että suosittelisko se sulle jotai tamppoonimerkkiä ite käytän ob:ta:)

Salsa

ja vielä että tamponit ei satu jos ne laittaa kunnolla yleensä siinä itse tamponipakkauksessa on ohjeet miten se laitetaan:)

Mannapuuro

Oon 13v ja sanoin äidille et pystyyks ostaa tamppooneja ku niit on kivempi mun mielest käyttää koulus

Tamppoonit ei satu. Välillä vähän tuntuu ikävältä ku limakalvot on kuivuneet ja pitää asettaa uus tamppooni mut yleensä se helpottuu ku hengittää isosti sisään ja laittaa rauhallisesti sen sinne :))

Suosittelen hankkii ekaks tosi pienii tamppooneja ja kattoo sen jälkeen vuodon runsauden perusteella pitääkö ostaa isompaa❤️

SpageLi

haluisin ite kans testaa tamponeja mut en uskalla kysyy äidiltä :D

Oktonautti

1. Jos sun äiti lähtee kauppaan, huikkase pikasesti voiks se ostaa tamppooneja
2. Sano et haluut kokeilla niit
3. Et tykkää siitä äänestä mitä jotkut siteet tekee joten haluisit tamppooneja
4. Harrastuksiin tampponit olis kivemmat
5. Puhutte hygieeniasta/menkoista ja sanot et haluut tamppooneja
5. Haluut uintiin tamppooneja

Vastaa aiheeseen: Minkä ikäisenä tamponit?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top