Siirry sisältöön
🌈rainbow🌈

Hei!
Nyt pride kk:n kunniaksi aijon ehkä tulla kaapista ulos mun perheelle.
Niin…
Minkä inäsenä sä tulit kaapista ulos?
Ja miten tulit?
<33
Ihanaa kesää teille!

Puolhullu

Hellou! Siis älysin siin 5.lk-6.lk etten oo hetero. Syy sille oli että mun silloinen paraskaveri tuli mulle kaapista lesbona ja minä 12.v en ikinä ollu kuullukkaa tälläsesta olin sillai ”wwooow”. Sit jossain vaihees vaa sanoin mun frendeil et joo oon bi, tosin se oli kans tredi siihe aikaa mut mä olin tosissani. Mutsil vaa sanoin etten oo hetero, joskus ku se kysy. En siis ikinä oo ollu kaapis. Nyt jos joku kysyy nii oon vaa sillai ”juu oon bi seksuaali” ilman et mietin. Joten joo tässä oli mun hieno selittely :D

moms spaghetti 🇺🇦

en oo tullu mun vanhemmille vielä, mut kavereille oon tullu vaan, että oon sanonu, että ”mä oon lesbo ja aromanttinen :)” ne on vaa sanonu okei tai yAaaSs giRlLlll!!

moms spaghetti 🇺🇦

ja olin 11 v(oon nyt 12)

🐷🏳️‍🌈

mä en oo vielä tullut, vaikka mä tiiän että mun perhe hyväksyisi mut. oon lesbo. mulle ei oo yhtään vaikeeta sanoo se netissä mutta kun mä yritän irl, mä en vaan pysty sanomaan sitä. ihan kuin mun kurkku menisi jotenkin kiinni kun mä yritän sanoo sen. ja mä oon siis yrittänyt tulla kaapista ulos monta kertaa. vinkkejä?

🌈rainbow🌈

Moikka 🐷🏳️‍🌈!!
Voit vaikka kirjoittaa kirjeen mihin pääset purkamaan asioita mitä et uskaltais sanoo f2f. Tai voit vaikka tehä kakun (tai jonkun muun) jonka koristelet ja kirjotat vikka siihen et ”i am gay” tai jotai tollast (ite teen varmaa nää kakas ekaa)
Tai voit soittaa tai laittaa viestiä. Kerroin mun sedälle sillee et laitoin sille viestin.
Täs ois jotain ideoita jos ei haluu f2f kertoo <33
Tsemppii!! <333333

anonyymi :)

en ikinä ole ollut kaapissa, sukupuolikokemukseni on aina ollut minulle ja perheelle itsestäänselvyys

Joku ihminen🌈

Moii!!🌈
Ite oon tullut kaapista jo melkein kaikille läheisille kavereilleni. Me oltiin totuutta ja tehtävää ja multa kysyttiin mun entisistä ihastuksista ja kerroin että tykkäsin yhdestä tytöstä mun luokalta ja sitten sanoin että en oo hetero ja et tykkään tytöist :D🌈

Lesbo ystävänne:🌈Bag

Heyyyy my love💋
Noh tiiät ehk suunnilleen mun kaapista tulot mut voin tässä ne viel kerrata:)))
Mun seksuaalisuus vaihtelee näis kaapista ulos tulemis tarinois mut koittakaa pysyy peräs xD
Noh eka kaapist tulo oli ku olin 12v. Meil oli siis koulussa tanssit tulossa ja piti pyytää pari itselle. No mä kysyin mun silloista ihastusta (tyttöä). (Btw jos kiinnostaa sain pakit:D) Kun tulin kotiin ja kerroin tansseist ja parin hausta siskolleni hän kysyi että ketä olin kysynyt. Sanoin että kysyin Dianaa*(nimi muutettu) hän sanoi jtn tyyliin ”Aa okei luulin et oisit kysyny jtn sun ihastusta ja jtn” No siihen oli helppo tokasta että ”Niin kysyinkin”. Siskoni oli aina yllättynyt mutta hyväksyi asian<33. Kun tämä kyseinen kaapista tulo tapahtui määrittelin itseni bi seksuaaliksi.
Kaapista tulo numero kaks tapahtui samana päivänä.
Kaverini Isa* (Nimi muutettu) kysyi viesteissä keitä olin kysynyt pariksi. Sanoin että yhtä kaveriani ja ihastustani. No hän kiinnostui oitis ihastuksestani ja spammi koko yön kuka tuo poika oli (hän siis oletti oitis että ihastukseni oli poika). Kello oli jtn kaks yöllä ja unen pöpperössäni naputtelin hänelle viestin ”Se oli yks muija kest tykkään”. No ei se spam siihen loppunu! Ehei. Se vaa jatko kyselyään et kuka tää muija oli. Aamul meniki mul pupu pöksyyn ja sanoin ”Isa sua on nii helppo *usettaa:D”. Se oli sillee täh?
Joo tiiän et toi ei ollu kaapist ulos tuloo sil suljin kaapin Isalt. Mut oottakaas tarina nimittäin jatkuu…
Mut ensin kerron kaapista ulos tulemis numero kolmen! Eli muistatteko sen mun ihastuksen Dianan* joka anto pakit ku pyysin sitä tanssi pariks? No…eräänä päivänä tunteisiini vastattiin…hän pyysi mua tyttö ystäväks!<3 No kun ofc vastasin myöntyvästi niin tulinhan silloin kaapista! En sanonut mitään seksuaalisuuttani tai mitään mutta myöntyvä vastaus kertoi hänelle että tykkään tytöistä.
No palataan taas Isaan (sry ku sekavaa mut elämä on xD).
Kahden viikon jälkeen (ei mikään pitkä suhde siis) Diana särki mun sydämmen kun erosi musta. Se tuli todella yllätyksenä sillä hän ei ollut antanut mitään merkkejä. Pari päivää ennen kun hän erosi hän oli sanonut rakastavansa minua. Se oli eka suhteeni ja eroaminen sattui. Varsinkin koska oli aprilli pv enkä tiennyt oliko tää vitsi. Tää Diana oikeen posautti mun sydämmen erotessaan sillä hän sanoi ettei ole KOSKAAN rakastanut mua. Se oli aprillia, mutta kaikkihan nyt ymmärtään että kun eroaa jostakusta ei voi pilailla toisen jo valmiiksi särjetyltä sydämmellä.
No mä olin rikki ja mun oli pakko kertoa jollekkin. Kerroin Isalleni. Isa on mun ”luotto heteroystävä” sillä hänellä on paljon kokemusta suhteista ja eroista. Ei tosin lesbo suhteista tai eroista mutta kumminkin. Kerroin koko storyn hänelle. Oli aprilli päivä niin kuin kerroinkin jtn hän eka luuli asiaa pilaksi (hän ei ollut tiennyt minusta ja Dianasta) mutta kun tajusi minun olevani tosissani hön ymmärsi ja tuki. Hän kysyi myös olinko lesbo vai bi?(Isa ei tainnut toetää muista seksuaalisuuksista:’D) Sanoin että oli bi. Tai niin minä itseni silloin lokeroin.
Nyt tullaan neljänteen kaapista ulos tuloon. Tähän pitää kertoa taustatietoja että ymmärtte joten kuten. Eli siis tiiättekö Heartstopper tv sarjan//kirja sarjan? No se on sellanen homo sarja iha btw. (Kantsii kattoo//lukee!!) Mut siis toisen päähenkilön nimi on siis Charlie. Sarjassa hänellä on aika höröt korvat. Heartstopper on mun ja mun kaverin Marian* (nimi muutettu) lempi puheen aihe. Dissataan usein Charlieta sen korvista:D Ja viel sellanen lisätieto et mä ja Maria sanotaan ain läpäl et ollaan homoja. Se on selmanen in side läppä u know. Juteltiin tällöin yv* (*=yksityis viesteillä) Heartstopperista . Maria oli juuri lukenut tuon kirjan ja kysyin häneltä kumpi oli parempi; kirja vai sarja? Hän vastasi että sarja. Siihen vastasin että ”Ai koska siinä on Charlie?:D” Ja siis pakko tähän välii muistuttaa että mä ja Maria heitetään usein läppää Charlien korvista. Maria sanoi että hänestä Charlie on hyvännäkönen kirjassa. Siihen vitsailin ”Tarkoitit kai sarjassa?;D” Hän sanoi eiieieieiei. Spammin hänelle viestejä että ”Myönnä että Charlie on sust very very hot!:D (Sarjassa)” Hän sanoi että eieieiei. Mä sanoin ”myönnä”. Sit Maria sano et ”Itse taidat siitä tykätä!:D” siihen sanoin ”Etkös muista oon gay?;D”
Ja siinä se tuli. I know se tuli ns vitsin. Mut siin se tuli. Myönsin että olen lesbo. Mulla in yhä tallel toi viesti!:D Ei Maria sitä varmaa tosissaan ottanu. Mut mä sanoin sen tosissaan. Täs tarinas tiesin olevani sittenkin lesbo. Ja olen sitä edelleen:))
No joo tos mun kaapista ulos tulemiset! Toivottavasti niit tuli rutkasti lisää! Oon nii happy siit et legit kaikki joille oon tullu kaapist on hyväksyny mut!:) Kiitos my love ja kaikki muutkin jos jaksoitte lukee tän viestin kokonaan!
I love u rainy ja onnee kaapist ulos tuloon!💗

Helsinkiläinen lesbo

Siis ite oon 12.v. Ja ite oon ollu pari kertaa tytön kaa ja tajusin vas niiku sen toisen suhteen aikana et ”hei enhän mä oo yhtää kiinnostunu pojist ja oon tälki hetkel tytön kaa”sit aloin vaa miettii et pitäiskö kertoo vanhemmille ja sit vaa jonain iltana olin mun äitille sillee ”tiesitkös et oon lesdo”äiti oli sille et kiva ku kerroit ja tsemppiä eikä kyselly et kenen kaa oon. Ja siit suhteest on noin 1kk-2kk(seurustelin sen tytön kaa noin 4kk) et oon ny sinkku:(:(:(:( mut tsemppii kaikille <3

Helsinkiläinen lesbo

🐷🏳️‍🌈sun kannattaa laitta viestiä kosk kyl sun vanhemmat ymmärtää et se voi olla jännittävää kertoo f2f. Ite mietin myös et pitäiskö laittaa viestil mut sit kerroin ihan f2f. 🌈rainbow🌈:lla on ihan super hyvät neuvot et kannattaa niitä miettii jos f2f on vaikee<3<3
Tsemppiä🐷🏳️‍🌈<33

Sateenkaarikilpikonna🌈🐢

Ite en oo tullu kaapista. Tiiän mua kyl suppurtattais mut en oo vaan tullu ulos viel. En oo varma mikä mun seksuaalisuus on. Eikä kai tarvii tietää. Oon 12 ihan btw. mun kaveritki tukee. Mut en uskslla vaan tulla ulos

Kiitti kaikille näist viesteist. En oo tekijä mut on näitä kiva lukee❤️

Aiggu

No siis mä en ees viel tiiä omaa seksuaalisuutta mut ei mun tarviikkaa viel tietää mut jos oisin sä niiä vaan kertoisin niille rohkeesti

Vastaa aiheeseen: Minkä ikäisenä tulit kaapista ulos? :D

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top