Siirry sisältöön
Moi

Moi.
Haluaisin ladata snäpin mutta vanhemmat ei anna. Olen kertonut mikä on snäppi vanhemmilleni. Kavereillani on snäppi ja haluaisivat että lataisin. Olen 14 vuotta.

Imhinen

Snapchatin ikäraja taitaa tietosuojaselosteen mukaan olla 13, joten et enää käytännössä tarvitse vanhempiesi lupaa sen käyttöönottoon, mikäli tosiaan olet 14-vuotias. Sosiaalisen median ikärajat perustuvat Yhdysvaltain lainsäädäntöön, joka kieltää henkilötietojen keräämisen alle 13-vuotiailta lapsilta, mutta rajat voidaan myös nähdä keinona suojella pienempiä lapsia palveluiden haitoilta. Useat tahot ovat ehdottaneet ikärajojen nostoa, sillä sosiaalisen median palveluiden on todettu olevan haitallisia nuorten kehitykselle.

Olisi siis hyvä, ettet toimisi vanhempiesi selän takana, ovathan he edelleen lailliset huoltajasi kunnes täysi-ikäistyt. En osaa sanoa, miksi vanhempasi eivät snäppiä anna ladata. Parhaiten ehkä saat tietää sen kysymällä suoraan heiltä, miksi he eivät halua sinun lataavan snäppiä. Rauhallisesti keskustelemalla voitte asettaa pelisäännöt, jotka ehkä voivat mahdollistaa sen, että pääset snäppiä heidän valvonnassaan käyttämään.

Pandora <3

Snäppi pilaa elämäsi. Luota minuun, aluksi se vaikuttaa maapallon parhaimmalta asialta ja tuntuu just todella siistiltä kun sulla on se, mutta kun tajuat sen vain aiheuttavan harmia, on liian myöhäistä. Lataa snäppi vaikka 16 vuotiaana tai 15. Mutta Ala-koulussa ja yläkoulun keksivaiheissa en suosittele.

Vastaa aiheeseen: Minkä takia vanhemmat ei anna ladata snäppiä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top