Siirry sisältöön
kysymyskiekura

Haluan MONTA vastausta.

Nimetön

Riippuu siitä, millaista seuraa kaavailee. Jos haluaa luotettavan ystävän, tulee tämän kyetä rehellisiin, rauhallisiin keskusteluihin. Tosikko ei tietenkään tarvi olla, mutta jos ihminen heittää koko ajan läppää, ei vakavista asioista kyetä puhumaan.

Jos taas haluaa rennon ”aivot narikkaan” -kaverin, mitä luultavimmin itse etsisin henkilöä, joka osaa ottaa rennosti, ei pelkää huomiota ja uskaltaa olla oma itsensä. Sekoilla saa, mutta ei kiitos mitään turhan riehujaa.

Sitten jos etsii Sitä Oikeaa, on määrittely vaikeampaa. Jokaiselle jotakin.

mäwaa

sellaisen kanssa jonka kanssa on hauskaa, siihen voi luottaa, se ei esitä, joka on samanlainen ku mä monessa eri asiassa

Nimetön

en viihdy ihmisten seurassa

Minätaas.

Noh, ei tuohon oikein voi vastata. Kun ei se ole silleen, että: ”Hei, tuo on viisas. Nyt minä viihdyn hänen kanssaan!”…you know? Ei minulla ole ainakaan semmosia mitään ”kriteereitä” siihen minkälaisten ihmisten kanssa viihdyn. Mutta jos nyt jotain sanoisin, niin semmosten ihmisten kanssa viihdyn jotka eivät ole ilkeitä minulle tai muille :)

:p

Rentojen, puheliaiden ja luotettavien tyyppien kanssa. On mukava, jos juttu luistaa ja joistakin asioista voi puhua luotettavasti, eikä juttu lähde kiertoon.

vastaus myöhässä????

Tykkään ihmisistä jotka ovat oma itsensä ja luotettavia. Jokaisella ihmisellä tulisi mielestäni olla omat mielipiteet mitkä voisi tuoda julki ja joista voisi puhua avoimen rauhallisesti. Tällöin pääsisi siihen kaveriin tutustumaan mukavasti ja samalla oppisi asioiden käsittelyä ja miettimistä eri näkökulmista… Tiivistettynä hengailisin mieluiten ihmisen kanssa jolla on hauska persoona, omat mielipiteet ja että hänessä olisi aina jotain uutta opittavaa… ;)

:3

Mä viihyn ihmisten kanssa jotka kuuntelee ja oikeesti jaksaa riehuu mun kaa. Sellasten jotka on hauskoja ja on rohkee jne. Vähän niiku mä

=DD

Viihdyn oikeastaan melkein vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin voin luottaa…(minua on nimittäin kiusattu ja syrjitty ennen, niin osaan nykyään erottaa onko ihminen luotettava vai ei..) muuten minulle on aivan sama puheleeko joku minulle syvällisiä vai sekoileeko kympillä;)

Vastaa aiheeseen: Minkälaisten ihmisten seurassa viihdyt?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top