Siirry sisältöön

Minua kiusataan niin vakavasti että kukaan ei saa sitä lopetettua.

Yksin tämän kanssa.

Minä itken jatkuvasti kotona, kyyhötän vain nurkassa ja itken. Minua kiusaa sellainen kolmen hengen porukka, 2 tyttöä ja 1 poika. Itse olen tyttö. En tiedä, mutta poika vaikuttaa hieman transulta. He ovat kiusanneet minua 3 vuotta, eikä opettaja saa siihen loppua. Kun sain koiran noin 1 vuosi sitten, kiusaaminen vain paheni ja nyt he haukkuvat jo koiraani. He sanovat että rääkkään koiraani, jota en todellakaan tee! ;( Ja minulla on vain 1 kaveri, hänkin kiusaa minua joskus. En oikesasti jaksa tätä! ;(

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Entä vanhempasi? Ovatko he tietoisia tilanteesta koulussa?

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan tekstisi ja lähettää sen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Nimetön

voi jos voisin jotenkin auttaa olen itse kokenut aivan saman. Mutta se kyllä loppui ajan myötä. PS. muista sinä olet tärkeä sinua tarvitaan älä lannistu, tiedän että on vaikea ajatella sillein mutta koita edes se ehkä vähäsen helpottaa.

kiinalainen mursu :–)

:-( Oletko puhunut kuraattorille? tää oikeesti kosketti mua. Mulla on paha olo sun takia, koska sulla on paha mieli. :( En tiiä miten auttaa, kerro huoltajillesi?

Alzu

Joo valitettavasti mulla aivan sama, juttu kukaa ei saa sitä lopetetuks, kaikki kaverit menny mutta helpoin tapa oloa on parantaa purkamalla sitä esim. nyrkkeilysäkkiin tai puhua hyvälle ystävälle joka jaksaa vain joskus kuunnella, monta poikaa joka päivä koulussa käy kimppuun hakkaa ja lyö opettajia ei kiinnosta.

Nimetön

No pakko jonkun on tuohon tehdä stoppi! Pystytkö vaihtaan, vaikka koulua, jos kiusaaminen ei lopu? Se ei ole oikein, että ne haukkuu sun lisäkses vielä koiraasi.

Nimetön

Vaihda koulua, sano rehtorille

Vastaa aiheeseen: Minua kiusataan niin vakavasti että kukaan ei saa sitä lopetettua.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top