Siirry sisältöön
Nimetön

Kaikki alkoi kun olin 4luokalla mua alettiin haukkua mun ali painon takia
Kuten eikö oo varaa ruokaan vitun kääpiö
saatanan luikku jne oon nyt 11 ja kiusaaminen ei ole loppunut
Päinvastoi se on mennyt pahemmaksi musta levitetään juoruja
äipää ja iskää ei kiinnosta vaikka oon kertonut niille
Ja pikku hiljaa alkaa tuntuu siltä että sä oot aivan turha
Mun poika ystäväkin levitti musta juoruja sen frendeille joten me erottiin
Ja siis oikeesti mulla loppuu voimat mä en jaksa enää elää
Mitä mun pitäis tehä

Nettiystävä

Mene puhumaan koulussa kuraattorille. Hänen tehtävänsä on auttaa niitä, joiden koulunkäyntiä haittaa jokin korjattavissa oleva asia. Kiusaaminen on juuri sellainen.

Älä turhaan jännitä kertoa. Jos jätät kertomatta, asiat vain pahenevat. Jos et halua mennä kuraattorille, tai et tiedä, missä voisit hänet tavata, kerro vaikka opettajallesi. Voit myös kertoa yhdessä kaverin kanssa. Se voi tuntua helpommalta.

Vanhempasi tekevät ehdottomasti väärin, kun eivät välitä. Toivottavasti muut lähipiirissä aikuiset eivät ole samanlaisia. Vanhempiesi kuuluisi tukea sinua, ei ignorata. Tässäkin tapauksessa koulukuraattorista saattaisi olla hyötyä.

Sinä et ole turha! Usko vaikka! Kukaan ei ole tässä maailmassa syyttä. Älä hetkeäkään ajattele, että olisit huonompi. Sinulla on montakin syytä elää, sinun pitää vain löytää ne.

Uskoit tai et, tiedän mistä puhun. Olen itse ollut masentunut ja SELVINNYT SIITÄ. Olen itse ollut koulukiusattu ja SE ON LOPPUNUT. Sinä selviät kyllä.

Voimia kertomiseen, sinä pärjäät!
Voisonpa olla mukanasi!

☆_☆

Oot ihana. 😊 Muista se! Sun poikaystävä oli kyllä ihan hirvee samoin ku sun vanhemmat tekee väärin. 😱

Aapo

Mua kiusattiin koko peruskoulu jonka takia mä olen oppinut vihaamaan ihmisiä. Huomasin sen 9 vuoden aikana että koulu ei voi tehdä asialle mitään muuta kun antaa jälki-istuntoa. Joten jos koulu ei ”pysty” tekemään mitään niin itse suosittelen että soitat vaan poliisin ja osoitat ne elukat niin asian pitäisi hoitua hetkellisesti.

Kata, verkk@ri

Kiusaaminen on tosi iso ongelma, jonka ratkaiseminen ei kyllä ole yhtään helppoa. Aikuisilla ei ole useinkaan keinoja puuttua ja oppilaat lähtee liian usein kiusaamiseen mukaan koska pelottaa että itseä aletaan kiusaamaan. Tuntuu, että enemmän tai vähemmän kaikkia minunkin kavereita ja sukulaisia asia jotenkin koskettaa mutta aina ei uskalleta puhua. Eli sä et todellakaan ole yksin! <3

Minuakin on kiusattu koko peruskoulu. Nyt kiusaaminen on loppunut (usko vaan, se voi oikeasti loppua<3!!) mutta jäljet se on kyllä jättänyt. Olen edelleen aika varautunut ihmisten seurassa ja itsetunto ei ole kovin hyvä. Olen käynyt terapiassa ja käsittelen asioita varmasti vielä pitkään.

Jos olisi olemassa helppo tapa puuttua kiusaamiseen, se olisi varmasti jo keksitty. Jos voisin vähentää kiusaamista maailmasta, tekisin sen ihan varmasti.

Muista että sä oot vahva ja selviät ihan varmasti! Mä täällä oon ainakin sun tukena ihan koko ajan. Ihan hirmusti voimia!

Nuortennetin päivystävään puhelimeen voi aina soittaa. Siellä sinut otetaan tosissaan.

p. 116 111 (puhelu on maksuton)
ma–pe klo 14–20
la–su klo 17–20

Toivottavasti tilanteeseen löytyy pian jonkinlaista apua. Sinä olet ihana, älä koskaan unohda sitä! Sä selviät. <3

Oot hyvä just sellaisena kun olet, älä unohda sitä ikinä. Sinun vanhempasi tekivät kyllä väärin, mutta kerro asiasta koulussa opettajille ja kuraattorille heidän tehtävänsä on auttaa sinua.

Oot tosi tärkee!!! 💕💕💕

Älä ajattele että et olis tärkee tai olisit ihan turha. 😊 Sillä sää et TODELLAKAAN ole turha. ❤️ Voisimpa olla sun tukena ihan vierellä!
Sää oot hyvä juuri semmosena kun oot. 😊❤️❤️💕💕💕❤️💕❤️💕❤️💕

Vastaa aiheeseen: Minua kiusataan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top