Siirry sisältöön
Nuutti

Moi!
Minä poltin kaksi päivää sitten ensimmäisen tupakkani kun minun kaveri Kristo sanoi että ota vaan ja minä menin tyhmästi tekemään niin minä poltin sen melkeen loppuun mutta minä imaisin vain neljä kertaa ja suusta ei melkein tullut ollenkaan savua ja se oli minun ensimäinen kertani ja viimeinen kerta ja en enää koskaan halua polttaa enään tupakkaa ja ei kä tee mieli enään tupakkaa mutta minua vaan pelottaa mitä minulle tapahtuu :( mutta muuten minulla menee tosi hyvin :)

Tämmöne tyttöne vaa

Luulempa ettei sulle yhdestä kerrasta tapahdu mitään. Mutta jos asia painaa, kannattaa yrittää jotenkin avautua. Ja hyvä oikeastaan jos jää yhdeksi kerraksi, ettei tule keuhkoja tuhottua :)

Banaani_03

Älä pelkää, ensimmäinen kerta ei aiheuta vahinkoa. :)

Senna

Hyvä, että ymmärsit tehneesi todella väärin, kun poltit. Tupakka todellakin pilaa terveyden, mutta yksi kerta ei sinun onneksesi vaikuta juuri yhtään.
Ethän enää polta, vaikka kaverit sinua painostaisivat! Se on aivan omaksi parhaaksesi.
Ja ei sinulle nyt mitään tapahdu. Ole vain jatkossa tarkempi.
Hyvää jatkoa elämääsi Nuutti! :)

Jöö

Ei tapahu yhtään mitään ja minkäs ikänen oot? :)

Ei sulle mitään tapahdu. Vaikka tupakanpoltosta varoitellaankin paljon, niin monen vuodenkin tupakoinnin vauriot kehossa korjaantuvat suhteellisen lyhyessä ajassa. Älä säikähdä, kun nyt et rupea polttamaan niin kaikki on hyvin.

Vastaa aiheeseen: Minua pelottaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top