Siirry sisältöön
[Nimimerkki poistettu]

Moi kaikki oon siis 12-vuotias tyttö mut nyt aloitetaan. Eli mus on jotain vialla mutta en tiedä mikä. Oon jotenkin outo ja erilainen. Oon kiinnostunut eri asioista kuin muut ja mun kiinnostuksen aiheet voi vaihdella helposti. Musta tuntuu melkein aina jotenkin alakuloiselta ja tyhjältä ja enkä saa nautintoa melkein mistään vaikka välillä musta tuntuu normaalilta. Mä oon ollut aina herkkä koville äänille ja ne ahdistaa mua esim imuroin ääni tai blenderin ääni. En tunne itseäni enää omaksi itsekseni joka johtuu juuri siitä tyhjyyden tunteesta. Kun olen vaikka rikkonut jonkun toisen tavaran vahingossa tai muuten loukkannut toista tunnen pitkää tuskallista syyllisyyttä. [Osa tekstistä/viestistä poistettu.]  Olen ihan pienestä pitäen ollut kova mietiskelijä ja haaveilija. Olen usein mennyt ns omiin maailmoihini. Minua väsyttää usein vaikka minä menen aikaisin aina nukkumaan ja nukun kuin tukki. Kerran yöllä sänkyni yläpuolella oleva palohälytin alkoi hälyttämään koska siitä oli patterit loppu enkä edes herännyt vaikka vanhempani heräsivät siihen(vanhempani nukkuivat siis alakerrassa ja minä yläkerrassa). Jopa omat kaksi siskoani ovat aina pitäneet minua outona. Minulla on vain kaksi kaveria ja he ovat alkaneet tulla läheisemmiksi ja tuntuvat pitävän minua ärsyttävänä. He eivät edes anna minun koskea heihin. Minulla on ollut myös vaikeuksia keskittyä koulussa ja se on näkynyt myös arvosanoissa. Kukaan ei miltä minusta tuntuu. Ärsyynnyn myös helpommin. Mikään ei tunnu oikealta. Stressaan ja pelkään myös paljon ja minulla on huono itsetunto. Kukaan ei ole osannut arvata että minusta tuntuu koska esitän aina muille että olen positiivinen itsevarma hauska fiksu ja iloinen. En tiedä enää kuka olen. Tos oli nyt kaikki tältä kertaa.

Nuortennetin työntekijä

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Minussa on jotain vialla

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top