Siirry sisältöön
Perus jäbä

Musta tuntuu että olen syntynyt väärään aikaan tai en osaa sanoa tekis mieli olla tällä hetkellä 15-18 koska en ole koskaan pitänyt ikäsistäni.En tiedä mikä mätttäää mutta olen aina yrittänyt hakea vanhempaa seuraa meinaan kun olen tällä hetkellä 12 niin kuljen joittenki 15 vuotiaiden tyyppejen kanssa,Oon myös miettinyt monta kertaa sitä kuinka turhaa mun elämä on mutta sitten kun näkee että jollain on asiat pahemmin niin se on pitänyt minua raiteilla.

Toivottavasti ymmärsitte jotain koska kirjoitin siinä järjestyksessä miten asiat tulivat mieleeni.

joku vaan

Oikeastaan olen itsekin viihtynyt vähän paremmin iteäni vanhemmassa porukassa ja iteänikin on usein luultu ikäistäni vanhemmaksi. Olen usein viihtynyt enemmän aikuisten tai itseäni ainakin sen pari vuotta vanhempien seurassa, vaikka aina on kelvannut seuraksi myös saman henkiset oman ikäiset tai itseäni nuoremmat (en siis syrji ketään, mutta en halua turhaan tuppautua kenenkään seuraan, jos seurani ei tunnu olevan mieleistä, vaikka kuinka ehkä haluaisinkin kyseisiin henkilöihin tutustua).

Itse en kuitenkaan ole koskaan kokenut syntyneeni ”väärään aikaan”, olen vain ajatellut olevani niin ulkonäöllisesti kuin käytöksellisestikin ikäistäni ”kypsempi”, jonka olen kokenut vain hyvänä asiana.

Musta jotenki tuntuu että monilla varhaisnuorilla on sama ongelma. (: Vanhemmat tyypit on niin paljon ’coolimpia’ ja muutenkin kypsempiä ja hauskempia. Ja ainakin itse muistan sun ikäsenäs ajatelleeni olevani tosi kypsä ikäisekseni ja miettinyt, miksei mun omat kaverit oo samanlaisia.
Nyt kun oon ite sen ikänen sitä tajuaa, että vaikka 12v kuinka pitää itteänsä vanhempana kun mitä onkaan, on silti 12. Olen onnellinen, että pidin omanikäiseni kaverit, koska vaikka esim. juttujen aiheet olivat silloin ’niin lapsellisia’ kaikki kasvaa ja ikäistäni vanhempien kanssa hengaus olis tuskin ollut loppujen lopuksi hyväksi mulle. Anna itselles aikaa kasvaa oikeasti 15-18 vuotiaaksi. Ja sitäpaitsi, elo 16 vuotiaana ei ole ihan sitä mitä 10 vuotiaat odottaa. Ei se ole oikeasti hienompaa kun 12 vuotiaana. :)

vähänvanhempi

Itse vietin aikaani samanikäisteni kanssa johonkin 15 vuotiaaseen saakka, jonka jälkeen tutustuin ikäistäni vanhempiin ja viihdyin heidän seurassaan paremmin. Nykyään paras ystäväni on 23, itse olen 17, ja minulla on muitakin hyvin 19-24 vuotiaita ystäviä.
Vaikka toki minulla on myös ikäisiäni kavereita, jotka ovat toki rakkaita, tunnen olevani kaikista eniten oma itseni vanhempien kanssa.
Helposti aina ajatellaan, että kun ”teini-ikäinen” kaveeraa ”nuorten aikuisten” kanssa niin se on automaattisesti huono juttu, kun mukana voi olla alkoholia ja tupakkaa yms ihan lailllisestikin. Ei se ainakaan minun kohdallani ole sellaista. Enkä ole heidän kanssaan koska he on jotenkin ”coolimpia”. Tunnen vain oloni paremmaksi heidän seurassaan.

Toivottavasti kaikkien annettaisi olla sellaisten ihmisten kanssa kenen kanssa haluaa, katsomatta ikää tai sukupuolta.

Siili

Ei KUKAAN oo syntyny väärään aikaan,turhaan huolehit…

Vastaa aiheeseen: Minusta olen syntynyt. väärään aikaan.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top