Siirry sisältöön
Minä?

Ihastukseni kysyi minulta alax ja sanoin joi! Olimme olleet yhdessä kaksi viikkoa, (kunnolla yhdessä) ja sen jälkeen sain kuulla yhdeltä kaveriltani, että poikakaverillani on joku salarakkaus ja kun kysyin tätä hän kielsi sen! Mutta samalla hetkellä yksi luokkamme tytöistä käveli takaatani (häntä vastaan) ja pussasi tämän huulille! Sanoin ”se oli totta” ja hän sanoi ”no niin, tykkään hänestä enemmän joten emme ole enää yhdessä”

Arvatkaapa ärsyttikö vähän??

Nimetön

Olipa inhottavasti tehty. Vielä inhottavampaa on, jos tuon takia vielä pilkataan. Saat toki olla pettnyt, surullinen ja vihainen, mutta et ole tehnyt mitään väärää, joten reippaasti vaan pää pystyyn sitten kun olet valmis.

Niiskuneiti

Toi on niin ääliömäistä, mutta minkä ikänen sun ihastus on? Se on yleensä niin että 11-13 vuotiaiden suhteet on alkanu ajatuksesta ”toi vois olla ihan kiva” mutta kannattaa ajatella kenestä oikeesti tykkää. Ja kannattaa miettiä onko se poika sellanen joka on ollu vuoden aikana esim 7 eri tytön kanssa, mutta jättäny ne kaikki, siinä vaiheessa kannattaa oikeesti miettiä, onko se ihan niin luotettava tyyppi.

Vastaa aiheeseen: Minut petettiin, nyt kaikki pilkkaavat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top