Siirry sisältöön
PuShEeN

Usein mulla on sellanen tunne etten halua olla kotona. Meillä on neljä perheen jäsentä mut vaan kaks huonetta. Mä siis jaan mun siskon kanssa todella todella pienen huoneen. Koska me ollaan aina samassa huoneessa minun on vaan joskus pakko päästä pois. Onko teillä mitään ideaa minne voisin sitten mennä vain pariksi tunniksi joskus purkamaan suruani ja raivoani? Siskollani on vaikeuksia hallita tunteitaan kun on vihainen. Kiitos ja hyvää jatkoa!!<33

Pusipusi❤

Moiksuu<3 Asutko sellaisella alueella missä olisi metsää?Itekkun asun aika pohjoisessa ,meen usein itkee ja muutenki vaa rauhottuu mettää, toi on inhottavaa ku itekki aiemmin asuin pikkusiskon kaa samas huonees ja ei pystynyt olla melkee koskaa rauhas mut sit onneksi sain oman huoneen mut siltikin mettä on mulle se turvapaikka AINA.
Tsemppiä sulle kauheesti❤❤❤!!

🤗

Moikka !

Onpa harmi ! Kerro sun vanhemmille tosta. Jos saisitte tehtyä jotain järjestelyjä.
Mee esim. metsään tai muuten vaan kävelylle. Jos sulla on läksyjä, jää iltapäivällä koululle tekemään niitä, jos se onnistuu, tai mee kirjastoon tekemään läksyjä tai ihan muuten vaan. Tai kysy, pääsisitkö kaverille.

Toivottavasti asiat järjestyy !

🌼~fluwer~🌼

Metsä on varmaan paras ainaki mulle, siel on hyvä rauhottuu, ja vaan kuunnella lintujen laulua.🙃

Vastaa aiheeseen: Missä jokainen voisi olla?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top