Siirry sisältöön
Moiksuu

Katsotteko k-draamaa? Mistä katsotte? Lempisarjojanne/elokuvianne? Tiedättekö mitään hyviä nettisivuja/sovelluksia, joista voisi katsoa englanninkielisillä ohjelmatekstityksillä sarjoja.

Olen tähän asti katsonut YouTubesta, vaikka tarjonta on heikkohko. Olen katsonut sarjoja Woomanna, Kill me heal me ja I Am. Tykkään etenkin kahdesta jälkimmäisestä.

Neptunus

Moi! Ite katon k-draamoja Viki nimisellä sovelluksella :) Siel on paljon aasialaisii draamoi ilmaseks mut usein niis on aika paljon mainoksii… Mua ne mainokset ei ny kauheesti oo haitannu kuitenkaa :D Netflixis on ilmeisesti kans jotai…

Mun lemppareit on esim. Descendants of the sun, Goblin, Just between lovers, My love from the star ja While you were sleeping.
Kolme ekaa mainitsemaani saattaa olla Vikissä suomenkielisillä nimillä ”Auringon jälkeläiset”, ”Hiisi” ja ”Rakkautta vain”.

Toivottavasti oli jotain apua! :D

한 두 세

Ite tykkään Am I The Only One With Butterflies ja just tosta Kill me heal me. Oon kattonu monia muitakin sarjoja, myös tota I Am:ia. Katon pääosin Viki-nimisestä sovelluksesta. Tekstitykset on moniin sekä enkuks että suomeks, kun fanit tekee niitä tekstityksiä. Suurin osa on ilmaisia. Joitakin sarjoja ei pysty katsomaan Suomessa, ne sit katon youtubesta.

Joo mä katon kans vikistä. Suosittelen! Katon ainakin sarjoja While you were sleeping, Kill me heal me ja Strong woman do bong soon.

Vastaa aiheeseen: Mistä katsoa k-draamaa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top