Siirry sisältöön

Mistä lääkkeet kuukautisten väliin jättämiseen?

Nimetön

Oon lähössä hiihtolomalla poikaystäväni perheen kanssa reissuun, ja mun menkat on silloin, ja haluisin kysyy,et mistä olis mahdollista saada lääkkeitä, jolla kuukautiset voisi saada jätettyä väliin? Onko niitä mitään mahdollista saada ilman, että vanhemmille täytyy kertoa, sillä tiedän, ettei äiti ilahdu jos kuulee, johtuen aikaisemmista henkilökohtaisista syistä liittyen poikaystävääni..

trorlrorrlorlolrororo

Kuukautisten siirto on helppo tehdä, mikäli käytät yhdistelmä-e-pillereitä, jotka sisältävät estrogeenia ja keltarauhashormonia. Jos kaikki kiekkosi tabletit ovat samanlaisia, eli ne sisältävät saman määrän näitä molempia hormoneja, voit siirtää kuukautisia jatkamalla seuraavasta kiekosta pillereitä viikon eteenpäin, eli pidät taukoviikon viikkoa myöhemmin. Mikäli käyttämäsi pillerit ovat kiekossa erivärisiä, ne sisältävät eri määriä kyseisiä hormoneja, ja tällöin voit siirtää kuukautisiasi jatkamalla pillereiden ottamista edellisen kiekon loputtua seuraavan kiekon loppupään pillereillä, eli jätät alkuosan tabletit kokonaan ottamatta. Lääkärissä käyntiä ei kuukautisten siirtoa varten tässä tapauksessa tarvita, ja voit aivan turvallisesti siirtää kuukautisiasi.
Mikäli käyttämäsi ehkäisypillerit ovat niin sanottuja minipillereitä, eli ne sisältävät pelkkää keltarauhashormonia, tarvitset siirtoa varten keltarauhashormonipillereitä, joita saat apteekista reseptillä. Tässä tapauksessa on hyvä suunnitella siirto oman lääkärisi kanssa

Vastaa aiheeseen: Mistä lääkkeet kuukautisten väliin jättämiseen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top