Siirry sisältöön
?

Mua on koko mun elämä syrjitty ja potkittu mun ystävien ja kavereiden taholta. On jätetty, petetty, lyöty, naurettu, valehdeltu, juoruiltu, uhkailtu, rikottu lupaukset ja kaikki mahdolliset asiat. En siis ole vielä löytänyt ystävää joka arvostaisi mua.

Nyt jälleen mun yks kaveri teki aika paskasti ja petti mua poikaystäväni kanssa kaksi kertaa.

Sen sijaan että oisin tuntenu raivoo, tunsin vaan sellasen tunteen… Sellasen ”en oo edes yllättynyt” tunteen. Keskusteltiin asiasta hetki ihan sopuisasti, ja sanoin että ihmettelen miks se haluu satuttaa mua nii paljon. Se taas ihmetteli miten otan kaikki sen iskut vastaan nii rauhallisesti, ja sen heittäessä paskaa mun niskaan, mä vaan pyyhin sen kärsivällisesti. En osannut vastata mitään.

Nyt kävi sama juttu. Sain kuulla kaverin tehneen mun selkäni takana ikävän asian, ja se tunnusti sen mulle. Se oikeestaan pyysi et oisin huutanut sille, haukkunut sen ja antanu selkään. Sen sijaan mä naurahdin, sanoin että asialle ei voi enää mitään, ja koitin vaihtaa aihetta.

Nyt joku jo luulee et tää on hyvä juttu, ja ehkä onkin. Kuitenkin nää asiat musertaa mut, mutta en enää näytä sitä ulkopuolelle. En ees ite tiedä miltä musta tuntuu. Lisäksi musta tuntuu, että oon nykyisin nii pessimisti kavereiden kanssa, että tiedän aina petosten tapahtuvan uudelleen. Aina kun mä saan uuden kaverin joka vannoo ettei petä mua, niin mä vaan katon sitä silmiin ja toteen ”nii varmaan” (tosin mielessäni). Sitten ku se petos tapahtuu, mä vähän niiku toistan mielessäni sitä että

”Mitä mä sanoin. Se tekee sen silti. Ne aina tekee. En oo ees yllättynyt”.

Mä en tiedä ees mitä kysyä. Oon nii sekasin itsekin. Onko kaikki ihmiset sellasia että ne haluaa satuttaa?

John

Ensimmäiseks tulee mieleen et sä oot helppo uhri. Kai se on niist sosiaalisista retardeista (true fact, get over it mods) hauskaa. Sun pitää alkaa pistää hanttiin, [osa tekstistä poistettu] Tuttu tunne, tsemppiä sulle ja voimia! :)

John

LOL mistä lähtien modet on ollu avun pyytämistä vastaan, holy shit. Toivo lastensuojeluun hiipuu lujaa vauhtia! :]

MLL Ylläpito

John,

mode ei julkaise viestin osaa/viestiä, jossa kannustetaan väkivaltaan. Sillä ei yleensä saavuta mitään hyvää.

Palstallamme on tietyt säännöt, mutta on myös paljon sivustoja, joilla ei ole yhtä tarkkoja/samanlaisia sääntöjä, kuin meillä. Jokainen löytää omansa, mutta toivon, että maltat vielä täälläkin kirjoitella.:)

ap

Must vaa tuntuu etten ees halua pistää hanttiin. Ennen mä oikeasti sanoin että ”toi tuntu pahalta”, (vähän ehkä karkeimmilla sanoilla) ja saatoin katkasta välit, vaatia anteekspyyntöö. Nyt ei enää jaksa. Väkivaltaa en kuitenkaan haluu harjottaa, se yököttää mua.

Zelda :)

Aivan järkyttävää, tollee vaa halutaa pahottaa toisen mieli.. >:(
Mutta helpotukseksi voin sanoo et kaikki ei oo tollasii :)
Kyllä sieki vielä löydät jonku ihanan ihmisen joka siusta oikeesti välittää ja arvostaa<33

Miä en ymmärrä ollenkaa kui jonku täytyy kiusata toista, eikö Tän lyhyen elämän aikana vaa nauttis omasta elämästään ja antas muitten nauttii omastaa??

Mulla tulee siun tilanteesta mielee mun yx Kamu..
Tää miu kamu oli aika vahva luonteeltaa ja suuttu jos häneen tahtoo ei toteltu. En kylläkää tiiä mistä tää meidän kahden muun kamun käytös johtu. Ne jotenki syrji sitä ja oli ite aina kahestaa, miä en voinut olla heiä kaa ku en halunnu jättää tätä "syrjittyä" kamuukaa yxin. Tätä kesti onnexi vain vuoden, pitkään silti. Asia eteni puhutteluun, mutta ei sekään oikein edennyt ku kukaa ei oikee saanu sanottuu mtn..

Mutta jaxui siulle ja eiköhän pian ovikello soi ja joku ihana ihminen,ilmestyy elämääsi <33
I hope So :)

John

Muistan pistäneeni siihen perään myös avun pyytämisen, tosin eihän sekää osassa tapauksia johda ku paskaan.. Heitänpä tähän viel paremman option.

Give up on social life. Sosiaalinen ympäristö on loppujen lopuks vaan yks iso illuusio täynnä esteitä käytökselle, ajattelutavoille ja about kaikelle. Ignore and Avoid, and learn to master it all.

kyl mä ymmärrän

Mä tiiän ton tunteen. Munkin ystävät pettää, mollaa, alentaa, huutelee, kiusaa, valehtelee jne jne ja aiheuttaa tahallaan toiselle pahaa mieltä. Ja kun ne haluaa olla mun kanssa mun pitäs olla niinku mitään ei olis tapahtunutkaan. Mut silti mä haluisin olla niitten kanssa, koska ne on ainoot mitä mul on.
muttei voimii sulle ja hyvää kesää :))

Vastaa aiheeseen: Mistä on kyse?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top