Siirry sisältöön
Mä vaan

Mistä pojat tykkäävät tytöissä 10-15 iässä, auttakaa!

Esa

Luonne, tissit ja perse

Nuori nainen

Luulen, että pojat tykkää tytöissä eri asioista. Ei tarvitse olla täydellinen, joku pitää susta varmasti.

Lauta

Eikö tytöt tykkää laudoista tytöistä?

Azzie

Tuossa on nyt 5 vuoden ikäero. On täysin eri asia olla 10 kuin 15, eikä mielestäni 10- vuotiaasta tytöstä edes oikein kuulu ”tykätä” sillä tavalla, mitä voi olla kiinnostunut 15- vuotiaasta. 10- vuotias on vielä lapsi, ja olisin melko huolestunut siitä pojasta, joka tykkää katsella ”sillä silmällä” 10- vuotiasta pikkutyttöä.

Joka tapauksessa, oli ikä mikä tahansa, eri ihmiset tykkäävät eri asioista. Ei ole yhtä tiettyä ihmistyyppiä, josta kaikki pojat tykkäisivät ikään, kiinnostukseen, kulttuuriin ja uskontoon katsomatta. Jos katsoo vaikka ympärillään olevia pariskuntia, jokainen on erilainen.

14-v

Juuri tämä! 10-vuotiaalla ei ole edes murrosikä alkanut! Ihmiset tykkkää eri asioista. Monen mielestä isot tissit on pakko olla, mutta mun mielestä pienetkin on hyvät. Joidenkin mielestä pitää olla hyvä perse, joidenkin mielestä sillä ei ole niin väliä. Itse katon kuitenkin ulkonäöstä eniten kasvoja, jonka jälkeen sitä kuuluisaa luonnetta. Mutta oikeasti, tyhmän esittäminen ja purkan jauhaminen samalla kun kysyy ”siiz olixe Afrikka siel Kiinas” ei varmaan hirveästi nosta pisteitä poikien silmissä. Yleistietoa kannattaa nostaa. Tottakai jos mietitään niin myös ”ylimääräinen hikkeys” voi olla ärsyttävää ja tehdä pojasta eriarvoisen tuntuisen, mutta niin.

:)

Moikka!

Pojat tykkää kaikki eriiasioista. Kun olin itse tuon ikäinen, tuntui että kaikki ajattelivat poikien tykkäävän just noista tisseistä ja pepuista. Oikeesti vaikka monen mielestä on varmasti kiva et jos ”tyttöystävällä” tms. on hyvä pylly tai isot tissit, ja vaikka tytöt mukamas tykkää kun pojat kääntää päätänsä kun kävelee ohi, niin loppujen lopuksi kaikki mun tuntemat pojat tykkäää siitä luonteesta eniten. Se että nauraa ja on sosiaalinen tai se et on hiljanen, se on kaikkien oma makuasia mimmosista tytöistä tykkää. Luulen kuitenkin et kaikki pojat arvostaa sitä et on oma itsensä.
Musta kuitenkin tuntuu et jos se poika kattoo vaan sun ulkonäköä ja kroppaa nii se ei välttämättä oo sen arvonen.. Iästä riippumatta kannattaa etsii semmosia poikia joista oikeesti tykkää ja jotka tykkää susta omana ittenään oli se sitten kaverina tai jossain muussa mielessä. :)

Ii

Hauskaa ku ajattelette että kymmenvuotiailla ei oo murrosikä alkanu. Mulla ainaki alko ku olin kymmene

Moi

Itse olen 14v poika ja siis eniten mä tykkään halauksesta sellane lämmin ja tärkeä..

15-v poika keski-suomest

No minäpä kerron näin 15-vuotiaan näkökulmasta. Minä tykkään tytöistä jotka on hyviä koulussa vaaleet semmoset lyhyet olkapäihin olevat kikkarat (VAALEAT) pukeutuu hyvin on todella kaunis pitää olla vähä ilona ylikorpee naamassa ja mukava ei mikään heru ja laiha persuuksella ja tisseillä ei ole väliä jos on kaunis naamasta. Ikää voi olla vähä enemmä ku itellää faktaha on et vanhemmat on kuumempii hehe vaik semmone vuos tai sit joskus isompana 2vuotta.

13-vuotias poika

tykkään tytöstä kuka esim nojaa suhun, nauraa paljon, ei ole malli, tykkää huppareista, hauaa katsoa kauhu leffoja ja on sulle mukava.

14- vuotias tyttö

Moikka!

Mä olen miettinyt miten saisin poikaystävän,kun tiedän monta ikäistäni jolla on, mutta mulla ei. Niin olisiko vinkkejä miten kannattaisi alkaa hankkii poikaystävää? Haluaisin, että se olisi aikalailla saman ikäinen mukava ja huumorintajuinen.

Poika13v

Paras asia täydellisessä tytössä on se että hän on oma itsensä. Mä en ainakaan alkaisi kenenkään ”esittäjän” kanssa

Autan

Siitä varmaan.
Olen nähnyt poikia katsomassa tyttöjä.
He varmaan tykkäävät siitä kun tytöt näyttää kauniilta.
Yleensä tytöt eivät ole paljon poikien kanssa sama asia pojulla mutta pojat menee usein välillä lähemmäksi tyttöjä.
Poikia välillä potkitaan kiveksille kun tyttöjä ärsyttää tämä on minun mieli piteeni1

Poikaystävää etsivä tyttö

Moi olen 11.v tyttö ja luulen että pojat tykkäävät motocrosseista ja tytöistä, jotka ovat laihoja.

[emme julkaise henkilön yhteystietoja]

Vastaa aiheeseen: Mistä pojat tykkää tytöissä? auttakaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top