Siirry sisältöön

Eli mul on yhen tytön kaa ”treffit” perjantaina ja kaipaisin vastauksia siihen et mistäkaikesta voisin puhua tytön kanssa.Tiiän jo kaikki harrastusjutut ja lemmikit j sen sellasseet.Ois kiva jos auttaisitte ja keroisitte mistä kaikesta voi puhia ettei tuu niitä kiusallisia hiljaisia hetkiä.

-punainen

Voit esimerkiksi puhua tytön mielenkiinto kohteista ja asioista. Kysyä kuinka hänellä menee. Ja esimerkiksi kysellä mistä asioista hän pitää. Ja millainen hänen unelmien poikaystävä olisi ,jos hän saisi valita.

Kiitos vastauksesta:)

mylittlelife

Voisit puhuu sen kaa esim. et haluukko et muutun jossakin asiassa jotta olisin mielestäsi ”täydellisempi” oon vähä sekasi et nikä päivä tänää on mut kuitenki.

Nimetön

No voisit kysellä ihan kuulumisia ja sellasta:)

Tyttö

No mä oon tyttö ja jos mut vietäis treffeille nii ehk mä haluisin et se kysyy mult mun mielenkiinnon kohteist ja jtn tollast ja sithän jos se vaiks sanoo et se tykkää esim. ruuanlaitosta ni kyselet siitä jtn. Tajusikko? :)

T94

Kerrot jotain omista tekemisistä ja mitä olet itse puuhaillut. Kysyt samalla hänen mielipidettään asioihin.
Esim. ”oon kerran kokannu ________, mutta siitä tuli________. Ootsä kokeillu tehä______?”
-> Ei oo niin suoraa kyselemistä ;)

Kiitos kaikille vastaamisesta :)

Poju

Mulla sama homma menin tytölle ei keksitty yhtään mistä voitais jutella ja se oli mun lyhyimmät ”treffit”

Nimetön

ÄLÄ kysy että pitäiskö sun muuttuu jossakin tai millanen ois unelmapoikaystävä! Tyttönä voin sanoo että olis vähä kiusallista jos poika rupeis tollasta kyselemään, tuntuis ehkä vähän kehujen kerjäämiseltä… Kannattaa puhella niistä näistä, kysellä kuulumisia ja sen semmosta. Jos sullaki on jotain lemmikkejä, nii niistä yleensä saa hyvää keskustelun aihetta :P

pojun

oisko mitään parempaa ideoita ku mulla alkaa parin päivän pääst treffit

Vastaa aiheeseen: mistä puhun tytön kanssa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top