Siirry sisältöön
Joku

Eli siis, joskus ku olin 4lk nii mulla tuli huono olo koulussa ja kävin vessassa oksentamassa. Menin sit loppu päiväksi kotiin kun luulin et mul oli vaan vatsatauti tai joku. Mut se jatkui MONTA kuukautta sillee et joka aamu mulla oli huono olo enkä pystyny lähteen kouluun. Sitte tuli kesäloma ja melkeen koko kesän olin vaa kotona. Jos joku mun kaveri vaikka laittoi viestiä että voitko alkaa? Nii mulle tuli tosi oksettava olo ja vastasin et en nyt voi. Sit kesäloma loppui ja alkoi vitosluokka (oon siis nytte vitosella) ja mulla alkoi kotikoulu. Oon nyt kotikoulussa siis, mutta en vaa jaksais olla kotona. Haluaisin mennä kouluun ja nähä kavereita. En vaan pysty. Kaupassa käyminen on myös hirveen vaikeeta, mulle tulee sellainen olo et pitäis päästä äkkiä pois sieltä tai muuten koht oksennan lattialle. En tiiä mistä tää johtuu.. auttakaaa

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Joku,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

[Nimimerkki muutettu]

Hei,

ikävää, että olet kokenut tuollaista huonovointisuutta! Haluaisin kysyä, onko sinulle tapahtunut jotakin ikävää, tai koetko stressiä, mistä huono vointi voisi johtua? Joskus ikävät tapahtumat voivat aiheuttaa kehossa reaktioita, jotka ovat epämieluisia. Onko esimerkiksi kavereiden kanssa, tai koulussa sattunut jotakin, mikä painaa mieltäsi? Jos on, niin olisiko sinulla jotakin turvallista aikuista, jolle voisit asiasta kertoa? Voit myös ottaa yhteyttä tänne MLL lasten ja nuorten puhelimeen tai chattiin, siellä turvalliset aikuiset vastaavat sinulle ja auttavat mielellään.

Oletko käynyt lääkärissä asian takia, ehkä lääkäri voisi auttaa sinua, kun selvästi tämä haittaa oloasi?
Toivottavasti asia selkenee pian <3

Vastaa aiheeseen: Mistä tää johtuu?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top