Siirry sisältöön
Vibes🔥😬

Juu..kysyn tätä kyllä vain sitä vuoksi, koska pojat näyttää IHAN samalta olivatko ne ihastuneita vai ei. Kertokaa!😆

Tyttö010

KERTOKAA!!! MÄKIN HALUUN NIIN KOVASTI TIETÄÄÄÄÄ!!!!

Ketsuppi

Harmillisesti tähän ei ole mitään aina-toimivaa logiikkaa. Joidenkin ihmisten ihastumista on mahdotonta tai lähes mahdotonta huomata ulospäin. Tietysti on nää tavalliset merkit: punastuminen, katsekontakti, hymyily jne. Mutta ei sitä varmaksi tiedä, jos tämä henkilö ei sitä itse kerro.

Mutta aina voi arvuutella :)

Siika

No itse olen ihastunut yhteen tyttöön luokallani, ja jos mä päädyn vahingossa katsekontaktiin sen kaa, yritän vaan mahdollisimman nopeasti vaihtaa katsetta jonnekin muualle. Ja jos se puhuu mulle, niin mun on vaikea sanoa mitään takasin ja jos sanon niin sanon jotain tosi sekavaa… Että näistä ainakin voi tunnistaa ;)

t: 13v poika

Siiika :D

Jos poika tuijottaa sua koko ajan, mutta kun ite katot sitä päin, se yrittää siirtää katseen muualle.

Joku

Riippuu kokonaan pojasta. Mut tbh se et tekee ite alotteen vaik ei tietäskää et tykkääks kannattaa.

kakkapylly

tykkään pojista

Boitsu

No ite oon poika ja jos tykkään jostai ni yleensä vastaan niille heti/melkein heti ku ne laittaa snäppii mut sitte irl oon melkei normaali paitsi et välillä punastun ku se on lähellä

8lk poika

en tiiä, ei oo mitää semmost että jokanen samalla tavalla sen ilmaisis mutta jos nyt miettii niin kyllä varmaan moni saattaa katella sua tai jos katot poikaa takas nii olis niin ettei mitään olis tapahtunu.
moni on varmaa iha normaalisti, ainaki jos on vaikka luokka samassa tilassa. ettäh vaikka itse mielummin kertoisin / ilmaisisin sen ihastumisen iha keskenään.

Tyttö joka on 012

No yleensähän pojat tuijottaa sua koko ajan siis mua tyyli tuijotetaan 24/7
Ja ainakin ite oon huomannu kun oon maininnut et harrastan futista niin yks poika joka myös tykkää futiksesta. Nii se yleensä kyselee mun futis harrastuksets et ollaanko voitettu turnauksiin tai pelei mil tasolla pelaan ja kaikkee tämmöstä.

Vastaa aiheeseen: Mistä tietää, että poika on ihastunut?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top