Siirry sisältöön
Joku vain✨😂🙈

Tää viesti on suunnattu pojille & tytöille. Vastatkaa pliiiiss❤️🌹

Outo

Joo, mäkin haluun tietäää!!

Tyttö010💋

Ei mitääääääääään hajua😂😂
Joten jos muut laittais tänne tietoo nii ois kyl iso love niille❤️

Jep! Vastatkaa! Haluun tietää!!

Täs ois nimimerkki😝

Itse en kyllä ole ikinä kertonut enkä millään tavalla ole yrittänytkään kertoa ihastukselleni että pitäisin hänestä. (Olen siis 11v poika) Ja minulla on ollut EHKÄ :D 2 ihastusta. En ole aivan varma että miten se ihastus nyt luokitellaan kun itselläni on ollut paljon vahvempia ja heikompia tunteita(Tästä nyt tuli joku stoori time XD Sry)
Mutta siis itse asiaan että miten tietää jos poika on ihastunut, Saattaa olla että jos hän kiusoittelee vähän niin hän tykkää sinusta mutta ei ole vielä ihan varmana ihastunut (Esim kun minä en ole ikinä ”kiusannut” ketään ihastuksistani) Ja sitten ehkä jos hän tekee katse kontaktia eikä lopeta sitä heti niin se saattaa olla merkki siitä että hän tykkää sinusta. Ja jos hän kysyy paljon kysymyksiä tai kehuu niin sekin voi olla merkki siitä että hän on ihastunut sinuun (Muistakaa siis että mä en nyt oo mikää nero Tero että en ole aivan varma että joku poika on ihastunu suhun jos se sano että sulla on hieno paita)
Muistakaa että voitte itsekkin yrittää jollakin tavalla näyttää että tykkäätte siitä pojasta ja jos hän alkaa näyttää kiinnostusta niin se saattaa olla sinun merkki että hän tykkää sinusta mutta tässä ois nyt ainakin kolme XD Vinkkiä mitä itse ainakin luulisin että useimmat pojat tekisivät. Haluaisin muistuttaa että en ole mikään ekspertti mutta näin 11v pojan kuvakulmasta ainakin luulisin että OSA näistä voisi olla edes lähellä todellisuutta. (Joo ja sori vielä ku tässä on tyylii jotkut 80% tästä tekstistä jotakin ihan ihmeellistä mikä ei edes liity tähän :D)

Vastaa aiheeseen: Mistä tietää, että poika on ihastunut?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top