Siirry sisältöön
Oliskivatietää

Mistä huomaa, että tyttö on ihastunut?
Vastaa, jos tiedät asiasta mitään

anttimantti

Aluks on tietenki sanottava, että tää vaihtelee yksilöllisesti eikä kaikki piirteet aina yksiselitteisesti sovi kaikkiin. Mutta on kuitenkin muutamia juttuja jotka on hyvin yleisiä, joten kiinnitä huomiota näihin:

1) Katse. Toistuva ja pitkäkestoinen silmiin katsominen on usein merkki ainakin jonkin tasoisesta kiinnostuksesta. Ihastusta voi epäillä erityisesti silloin jos katsekontakti tapahtuu pitkienkin matkojen päästä, sillä silloin hän etsii tätä aktiivisesti katseellaan. Myös se että hän keskustelussa pitää yllä tiukkaa katsekontaktia suoraan silmiin voi olla merkki.

2) Jos tyttö tuntuu nauravan erityisen paljon juuri tietyn tyypin vitseille, voi se merkitä ihastusta. Jutun ei välttämättä tarvitse olla edes hyvä, mutta hän voi silti nauraa sydämmensä kyllyydestä. Mikäli ihastus ei ole jutun kertoja vaan hänkin kuuntelee, niin silloin tyttö saattaa tarkkaan seurata ihastuksen reaktiota juttuun.

3) Tyttö pyrkii aina juttelemaan ihastuksensa kanssa tilaisuuden tullen, aloittaen keskustelun melkein aiheesta kuin aiheesta. On myös mahdollista että hän toistuvasti pyytää tältä apua/mielipidettä esim. matikan tehtävien tai kuviksen työn teossa.

4) Viimeinen ja kaikkein ilmeisin merkki; tyttö pyrkii pääsemään aina tilaisuuden ihastuksensa lähelle. Hän selvittää missä hänen ihastuksensa kulkee ja pyrkii olemaan siellä missä hänkin, rohkeimmat ja varmimmat ottavat viereisen paikan tilaisuuden tullen.

Ja vielä loppuun tarkennusta ennenkuin pistätte päänne sekaisin ja alatte tarkkailemaan näitä merkkejä 24/7. Kuten alussa mainittiin, tää on yksilöllistä ja jotkut tytöt sattuu olemaan flirttailevampia luonnostaan, joko tietoisesti tai jopa ”vahingossa”. Silloin he saattavat käyttäytyä näin vaikka varsinaista ihastusta ei olisi. Lisäksi on mahdollista että tyttö ei juuri osoita näitä merkkejä jos hän on perin ujo, hän ei uskalla tuoda itseään esiin koska pelkää vastausta. On myös mahdollista että vaikka tyttö ei olisi varsin ujo, hän ei koe olevansa ”kelvollinen” tai odottaa yksinkertaisesti pojan aloitetta eikä siksi tilanteeseen tunnu tulevan ratkaisua.

Jos näitä merkkejä siis toistuvasti tapaa niin kyseessä voi olla ihastuminen. Kannattaa kuitenkin muistaa vielä se, että sitten kun tyttö on itsekkin varma ihastuksestaan niin silloin ei enää hirveästi tarvitse kysyä itseltään että ”tykkääköhän se”. Kuulostaa kovin kliseiseltä tämä, mutta totuus on kuitenkin että sitten kun se osuu kohdalle niin sen kyllä huomaa. Hyviä vuoden alkuja ja Suomi 100v. <3

14 v tyttö

Aiemmin mainittiin nuo tavanomaiset tytön ihastumisen tunnusmerkit, mutta poikien pitäisi muistaa, että myös tytöt on epävarmoja ja kaipaavat selvää merkkiä. Osa pojista on kaikille kivoja kaikille hieman flirttejä ja osa näistä raukoista luulee pojan ihastuneen ja menee tunnustamaan oman ihastuksensa. Vaikka aina kehotetaan tarkkailemaan miten ihastus käyttäytyy sinua kohtaan on myös tärkeää tarkkailla miten hän käyttäytyy MUITA kohtaan. Lopulta kun tytöt ovat kuluttaneet loppuun itsevarmuutensa he haluavat poikien tekevän aloitteen se on luonnollista. Osalle tulee myös tässä iässä pakollinen tarve saada joku ja silloin lähes kuka tahansa kelpaa joka näyttää edes pikkasen hyvältä. :)

Olen tyttö

Itse ainakin luon katseita pitkältä matkalta. Jos poika istuu vieressä en katso esim tunnilla kun keskityn kouluun. Kuitenkin tehtävien tekemisessä vilkuilen onko poika tehnyt tehtävät. Ulkona välitunnilla kun keskustelen pojan kanssa katson häneen päin. Mutta jos keskustelen kaveri porukan kanssa etsin katseellani häntä. Jos olen pojan kanssa kahden ainaki kun tulen koulusta kotiin niin minua hymyilyttää asiat joita teen. Olen yrittänyt puhua ja kun tulen kotiin niin ajattelen että olis pitänyt sanoa asia. Tyttö hymyilee kun hän kuuntelee pojan juttuja. Vaikka niissä ei olis mitään hauskaa. Hän antaa pojan sanoa paljon asioita kunhan saa kuunnella häntä. JOTEN POJAT TÄSSÄ TEILLE KEINOJA.

8lk tyttö

Oon huomannut että ihastus yrittää estää vaikka koulunkäytävän kun yrittää mennä läpi niin pitää aina sanoa että väistäisitkö. Tai sitten kiusoittelee sillee että kun joku koputtaa nii ei aukaise oveen ni ku yrittää ite mennä avaa oven se tulee nn. päälle.

Ihastunut

Muuttuuko kuvio, jos kyseessä on tyttö joka on ihastunut tyttöön?

Poika

Mun kaverit sanoo jatkuvasti et toi tykkää susta mut ite en huomaa lainkaan??

seahawkker

Yks merkki on se et tyttö/poika tuijottaa ihastusta, ja kun hän katsoo häneen, pyrkii hän nopeasti vilauttamaan päänsä toiseen asentoon, kun ihastus huomaa.

POLIISI

Nettikiusauksesta seuraa sanktioita!
Terveisin Make Laitinen.
Suomen poliisi liitosta.

Epätoivonen05

En ota mitään selkoa nyt tytöistä, yks tyttö ollu kiinnostunu musta jo viimesen 5 vuoden ajan, pusuja ja haleja jaettu, se jätti mut silti WatchApp:issa – Nöyryytti viel ennen sitä, meidän koko koulu sai ääniviestin missä myönsin rakastavani tätä tyttöä yli kaiken, nyt kyseinen tyttö puhuu lapsuuden kaverilleni flirttailevaan sävyyn, enkä voi sietää sitä. Mustasukkasuus saa mut melkeen hakkaamaan sen jätkän. Mitä teen? Oon siis 05 kiva ja ystävällinen, huumorintajunen poika.

Ihastunut

Ite ainaki yritän hakeutuu sen kaa juttelee, snäppään sille ja juttelen arkisia asioita.

Psychologi

Tunteista kannattaa kertoa ihastuksellesi.
Ei myöskään välttämättä kannata suoraan, kannattaa flirttailla kivan varovaisesti. Jos haluat tietää mikä on 70% varma merkki että tyttö on ihastunut sinuun, se on että hän ottaa katse kontakteja ja että hän hymyilee sinulle.

Onnea!
[osa tekstistä poistettu] [emme julkaise henkilötietoja]

Psychologi

Itse olin 11-vuotias kun ihastuin luokkalaiseni. Ps.Ennen kun jatkan hänkin tykkäsi minusta.

Minä/Tytöt iskee sillä esimerkiksi että jos tyttö on vieressäsi hän selittää kavereilleen että joku yritti iskeä jossain.
Sillein tytöt tekevät mutta ei kaikki jokaisella on oma persoona:) [osa tekstistä poistettu]

Xd

Jos tyttö on ihastunut ja laitat sille viestin/snäpin se vastaa sulle ainakin yleensä heti tai oottaa sulta viestii, tai muuten vaa yrittää alottaa keskusteluu joka aiheesta.

Snäpissä jotkut taas lähettää vaan sille ihastukselle esim tuu snäppään tai mitä kuuluu.

Poiikkarna

No se on vähä että ku se laitta viestiä hölmöistäki aiheista keksii vaan puheen aiheen

Vastaa aiheeseen: Mistä tietää, että tyttö on ihastunut

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top