Siirry sisältöön
Ruusunen Hädässä

Olen ihastunut minua muutaman vuoden vanhempaan poikaan,ja vietän hänen kanssa myös aikaa,olemme myös vähän samaillaisia,tykätään myös samoista jutuista,mutta en tiedä onko hän ihastunut minuun voisiko joku auttaa että mistä tietää onko hän ihastunut minuun(esim miten pojat käyttäytyy kun on ihastunut?)

Poika

Pojat on yleensä aika hiljaisia ja ujoja tuon asian suhteen (omasta mielestäni), eli varmaan ottaa oman aikasa että poika kertoo mahdollisista tunteistaan. Pysy vaan sen seurassa ja tutustukaa toisiinne paremmin, niin joko sinä tai kyseinen poika kertoo tunteisdtaan

onnenrinkeli

kyllä sen alkaa huomaamaan ;)

Joku vaan

Pelatkaa totuutta ja tehtävää! Kysy siltä onko se tällä hetkellä ihastunut keneenkään ja jos on, kysy seuraavalla vuorolla keneen.

Kyösti Von Tötterson

Hei!

Tää on tosi kliseinen ja ehkä vähän seksistinenkin näkökulma, mutta yleensä mun ymmärtääkseni pojat on ihastuneita. Tarkotan että niillä on koko ajan ainakin kolme ihastusta. Mulla ainakin oli siihen asti, että aloin viettämään yhden henkilön kanssa aikaa enemmän, ja siinä vaiheessa mun kaikki tunteet vaan huusi mulle sitä ja mä en pystyny kattoo melkein muihin. Sanoisin että te ootte nyt tässä vaiheessa.

Me olemme nyt oltu lähes vuosi yhdessä. Toivottavasti teilläkin käy parhain päin!

Vastaa aiheeseen: Mistä tietää onko poika ihastunut sinuun?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top