Siirry sisältöön

Mistä tietää onko poika kiinnostunut (eli pojat lukekaa ja kertokaa mulle)

Pahasti ihastunut

Eli juttu on se että mun koululla järjestetään joka vuosi tanssiaiset koulun yseille. Nyt on itellä koittanut tää vuosi ja tuomion päivä eli tanssiaiset lähestyi uhkaavasti. Tuomionpäivä se oli siksi, että jos ei saa tanssiparia se luultavasti olis elämän tähän mennessä noloin ja hirvein kokemus. Koulussa on nimittäin hirveä käytäntö näitten parittomien suhteen. Parittomat menee automaattisesti arvontaan eli lopuille arvotaan parit. Mikä meinaa että jos joutuu arvontaan se pari voi olla vaikka kuinka hirveä tyyppi tai jopa pahimmillaan täysin tuntematon. Itse pelkäsin aika paljon tuota arvontaa niinku kaikki ysin tytöt ja varmaa pojatki. Kunnes yhtenä päivänä eräs mun luokan poika tulikin sitten ihan yllättäen pyytämään mua. En ollu koskaan ajatellu että se haluais mennä mun kans. Vastasin tietenki että menen sen kans koska eipä sitä valinnanvaraakaan tavallaan ollut suunnattomasti ja kyseinen poika on tosi mukava jne. vaikka en sitä tunnekaan kovin hyvin. Sinä iltana juteltii vielä wapissa jonku verran ja seki meni ihan kivasti. Juttu on se että oon jo pitemmän aikaa ollu vähän ihastunu tähän poikaan mutta en koskaan kertonu sitä sille koska mulla oli säätöä erään toisen pojan kans joka kyllä osoittautu todelliseksi pervoksi ja muutenki ääliöksi. Eli tämä mun tanssipari ei siis ainakaa aikasemmin oo tienny että oon ihastunu siihen. Ongelma on se että nyt ku se kysy mua nii enpä vaa ihastunu aika pahasti siihen sitte. Eli oon toivottomasti ihastunu tähän poikaan eikä mulla oo hajuakaan tykkääkö se yhtään musta. Olin kuitenki luokkani neljäs tyttö joka sai parin eli valinnanvaraa olis tällä pojalla vielä ollu muitaki ku minä. Mietin siis sitä että miksi ihmeessä se olis kysyny mua jos se ei tykkäis musta edes vähän. Lisäksi se lähetti yhtenä päivänä tosi sulosen viestin jossa se sano että nojaat sitte vas muhun jos meinaat kaatua. ? olin ihan otettu. Eli siis oltiin ennen sitä juteltu siitä että laitan korkkarit sinne tanssiaisiin mikä meinaa että mun pitää harjotella niillä tanssimista koska muuten vietän luultavasti paljon aikaa lattialla ?
Sitte se laitto tuon viestin. laitoin siitä screenshotin tyttökavereille ja ne oli heti että se flirttailee sun kans. En ollu siitäkään kyllä nii varma sillon mutta olihan se söpöä.
Oon nyt muutamana iltana alottanu juttelemaan sen kans ja se vastailee mulle mutta ei ite oo alottanu keskustelua.
Joten… Näiden äärimmäisen ristiriitaisten merkkien jälkeen en yhtään tiiä mitä tällä pojalla on mielessä. Eli nyt kaikki pojat täällä, kertokaa tarkottaako tää että se tykkää musta vai oon vaan sellanen ihan kiva tyyppi jonka kans voi mennä tanssiaisiin ku ei ollu ketään muutakaan yms.
Ja meinaako se että se ei oo alottanu keskustelua sitä että se ei halua, ei uskalla vai se oottaa sitä että mä ten alotteen, koska oon kuullu monilta pojilta että ne tykkää että tyttö tekee alotteen.
Eli mitä tää meinais niinku sillee poikalogiikalla
Kiitos jo etukaäteen vastauksista koska oikeesti apua kaivataan ??
Ja sori ku tuli näin pitkä ???

Poika 12v

No en oo varma ku oon 12 ja te 15-16 mut tosta päätellen se tykkää susta, et joku päivä chatissa voisit ottaa asian puheeksi. TSEMPPIÄ!!!

Pahasti ihastunut

Ja pahoittelen noita kysymysmerkkejä tuolla ku tänne ei vissiinkää voi laitaa emojeita nii ne on korvattu noilla kysymysmerkeillä :D

Pahasti ihastunut

Kiitos kovasti vastauksesta Poika 12v :)
Muutki pojat kertokaa mitä mieltä ootte :)

13v poju

Se todellakin tykkää susta. Oon omalle ihastukselleni lähettänyt samantapaisia viestejä joten uskon että hän on ihastunut suhun. Hyvä jos teillä menee hyvin rakkauden kanssa,

yks ihastunu tyyppi

Jep se on ihastunu suhun aika todennäköisesti joten onnee vaa teille ?

Minä

Ei oo ihastunut suhun se vaa haluu olla ystävällinen:)

12.v girl

No oon ollu ihastunu jo 5 vuotta yhteen samaan poikaan ja me ollaan silleen hyvii kavereita ku se aina kuuntelee mua ja mä sitä me voidaan siis kertoo toisimelle ihan kaikki ja siis jutellaan vaan wapis koska oon ujo ja sit haluisin meikata kouluun mut en haluu et toiset tulee valittaa nii sit se vaa laitto mulle et Natural on niinku parempi ja sit kehus joskus sen esim. koulu juttuja ei sillä et iskisin sitä vaa ku ollaan kavereita ja sit se vaa laittaa et: Kiitos kannustuksesta❤. En tiiä yhtään tykkääkö se musta mut oon kertonu sille et tykkään siitä ja haluisin olla sen kaa yhes mut se ei haluu ehkä olla kenekään kaa yhes ja nii eli tää meidän juttu on vähän niinku Friendzone

Mut voitteko te auttaa?🤗❤

Poika 16

Ensinnäkin, jos olet kiinnostunut pojasta niin sun pitää tehä alote. Pojat tekee alotteen ihastumisen jälkeen ehkä 2 vuotta jos ikinä. Joko olet vain kiva tyyppi jonka kanssa voi tanssia tai sit se yrittää epätoivosesti kertoo sulle et tykkää susta. Tarkkaile sen keskikroppaa, jos se on kokoajan jäykkä niin todennäköisesti se on ihastunu ;)

15v tyttö

Tarviin apua ! Mun luokalla on yks poika joka koko ajan kyylää mua ja yrittää aina olla lähellä mua. Ja se on aik ujo poika ja ihana . Aina mä olen se joka aloittaa puhumisen. Välillä sekin mutta aika useesti mä. Sitt ku yritän puhuu sille se ei joko vastaa ollenkaan ja kttoo vaa sivusilmällä tai sit vastaa tyyli yhel lauseella. Oon puhunut mun parhaille kavereille tästä ja ollaan huomattu sen käytöstä ett se on ihastunut muhun tai ainakin mun kaverit niin sanoo. Itsekin olen ihastunut siihen mutt en uskalla sanoo sille mitään koska luulen ett se ei tykkää must tai kuvittelen kaikkee .i itsekin kylään sitä aika paljon ja välil jään sille kiini mun kytkemisestä ja sekin jää. Auttaa mitä mun pitäis tejdä? Oon joskus laittanut sille somess viestin mutt se ei vastanut ja annoin sen jälkeen olla. Mutt en saa millään sen mun mielestä pois.

Joku random vaa

Siis sä voisit kattoos sitä ja vähä hymyillä vaikka sille tai jtn.. puhun siis sulle: 15v tyttö
👌

???

100% varma, että on kiinnostunut. Ja jos ei ole, niin mitä sitten? Sä tykkäät siitä, joten sano se sille. Mitä väliä jos se sanoo ei, sä tuut oppimaan siitä kokemuksesta ja jatkamaan elämääs. Joo, voit olla vähän nolostunut hetkeksi, mutta sekin on vaan lyhyen aikaa kestävä tunne. Sä menet kohta jatko-opintoihin, joten sulla ei ole paljoa aikaa. Se mikä mulle auttoi oli, että sanoa sille että sulla on asiaa vaikka kaheb tai yhen päivän päästä. Tämä pakottaa sua sanomaan sen asian, koska tämän peruminen olisi hyvin outoa. Sit sä sanot sen, jos se sanoo ei se sanoo ei, ja jos se sanoo kyllä, niin onneksi olkoon, olet saanut poikaystävän.

Auttakaa!!!!!!!!!!!! IHASTUS LUKEKAA PLIIZ LOPPUUN JA AUTTAKKAA MUA

Mun luokalla on sellanen tosi söpö poika. Se kyylää mua koko ajan esim tänään koulussa olin mun kavereitten kanssan meiä luokan toises pääs se vaan käänty muhu päi sitt pari pv sit oisko ollu maanantain tai tiistaina olin huutamassa mun paikalta jotain mun kaverille niin hän luuli että kattoin sitä no sit tää mun ihastus katto mua aika kauan kun käänsin pääni pois äkkiä sitten myös pari pv aamulla menin kouluu hän oli jo istumassa sen omalla paikalla no hän heti käänty muhun päin ja alko kattoo mua mutta en voinu katttoa sitä ku juttelin mun kaverin kaa no hän sit suuuttu mut no sit kattoin sitä pari kertaa ja hän huomas se sit leppy siitä sitten jos juttelen muitten poikien kanssa nii hän tulee hirveen surulliseksi,alkaa tms mököttää ja tällee kerran mökötti mulle 3 päivää ja tällee oon mun ihastuksen kanssa samassa harrastuksessa se on aika kivaa ja tää JA SIT VIIME VIIKOL MUN IHASTUS EI NÄHÄNY MUA PÄIVÄÄN NII SIT SEURAAVANA PÄIVÄNÄ MENIN ISTUU MUN KAVERIN KAA SELLASELLE PENKILLE HÄN JA SEN KAVERIT TULI SIIHEN MEIÄ LÄHELE HÄNELLÄ OLI HUPPU PÄÄSSÄ YLLÄRI PIÄN ITEKKIN HUPPUA AINA KOULUSSA NO SIT MUN KAVERI OLI SIIN MUN EESSÄ EIS MUA NHÄNY SIT MENI NOIN 2MIN KUN HÄN OTTI YHE ASKELLEE MEIHIN PÄIN HÄN SIT KATTOI MUA JA KÄÄNSIN PÄÄN SUORAA SIIHE PÄIN JA KATOTTIIN SIIHEN PÄIN MUTTA TÄMÄ MUN IHASTUKSEN KAVERIT OVAT SANONEET ETTEI TYKKÄÄ MUSTA MUTTA EN TIEDÄ MITÄ TEHÄ NYT ON JO VIIKOLOPPU ENKÄ NÄÄ SITÄ 2 PÄIVÄÄ JA KOHTA ALKAA KESÄLOMA JA MENNÄÄ YLÄASTELLE JA MEIÄ LUOKKA EROAA JA EI OO ENÄÄ MAHIKSII NÄHÄ SITÄ MUTTA TÄMÄ MUN IHASTUKSEN KAVERI MUUTTAA KAUAS NIIN EHKÄ MUN IHASTUS USKALTAA TULLA SITTEN JUTTELEEN MULLE

Big money salvia

[osa viestistä poistettu] kysy vaa ei oo iso juttu

13v poika

Ite ainaki silloin aina jos ihastus on lähellä tuiotan sitä ja sitte jos se kattoo katon heti pois.

Vastaa aiheeseen: Mistä tietää onko poika kiinnostunut (eli pojat lukekaa ja kertokaa mulle)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top