Siirry sisältöön
Ihastunut

Olen siis ihastunut yhteen vuotta nuorempaan tyttöön. Ja olen itse poika. Ollaan kumpikin samassa koulussa ja snäppään sen tytön kanssa lähes joka toinen päivä, ja se snäppää mulle naamakuvii. Ja ennen se ei halunnu snäppää mun kaa mut nykyään haluu.

06 tyttö keskel korpee🌻

Eli siis oon tyttö ja ku olin ihastunu yhtee poikaa nii:
Stalkkasin sen kaikki somet
Tuijottelin sitä kaikkialla missä näin sen
Yritin päästä puhuun sen kaa usein
Sit kiusasin sitä sillee et pöllin sen kamoja läpäl ja härnäsin sitä
Hermostuin kun se oli lähellä
Aloin ujommaks sen lähettyvillä (normisti puhun koko ajan jote hehe)

Eti näitä merkkejä siitä sun ihastuksestas nii jos näitä ilmaantuu nii on mahdollista että hän on ihastunu sinuun. Onnea🙃

Tooosi ihastunu xd

No tytöstä näkee jos se on hermostunu kun oot sen lähel ja jos se vilkuilee suhun päin ja yrittää alottaa keskustelut oon ite tyttö 12v kohta 13v nii mä teen ainaki noi kaikki itekki vaan tuijotan sitä ja härnään myös. kyllä sen huomaa jos on ihastunut.

:)

Tytöstä kyllä huomaa, kun hän on ihastunut. Pojista huomaa sen, kun he vähän kiusaavat leikkimielisesti yleensä, tytöt ovat taas ennemmin hermostuneita.

Minusta itsestä ainakin huomaa ihastumisen niin, että hermostun helposti ja voin vilkuilla. Mutta koska olen vähän ujo tyttö, en yleensä aloita keskustelua sillä lailla.

Outo (ko?)

No ite oon ainakin tällänen:
-oon TOSI TOSI TOSI ujo sen lähellä ja tuntuu että en saa sanoja suustani kun istun sen vieressä
-etsin koko ajan katseellani tätä ihastusta ja vilkuilee sitä (katselen myös sivusilmällä yleensä että katsooko hän minua)
-Stalkkaan KAIKKI sormet. Joo ei siitä sen enempää…
-Yritän päästä sen lähelle mahdollisimman monesti
-Mietin sitä koko ajan melkeinpä

Joo tossa nyt jotain mutta nyt vielä sanon erikseen että kaikki muistaa että KAIKKI IHMISET KÄYTTÄYTYVÄT ERINLAILLA KUN OVAT IHASTUNEITA joten et voi noiden juttujen perusteella mitä kirjoitin sanoa varmaksi että onko hän ihastunut sinuun vai ei
Tsemppiäää<3<3

Vastaa aiheeseen: Mistä tietää onko tyttö ihastunut?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top