Siirry sisältöön
14v Pentu

Moikka! Oon siis 14v tyttö ja snäppään yhen pojan kanssa ja oon myös ihastunu siihen, mut en vaa tiiä onkse muhun. Me siis ollaan samalla luokalla ja se on tuijottanu mua ihan todella monella tunnilla. Sen lisäks se on myös sanonu mulle öitä ku on jutellu mulle yöllä ja kyselly multa kaikkee mun elämästä, mutta mua silti pelottaa että se ei tykkää musta takas! Niin onko toi nyt selvä merkki että se tykkää musta??

05/16v poika

ihan selvä keissihän tää on

Tiinuliinu

No musta tuntuu että toi kyseinen poika voisi olla ihastunut sinuun. Sun pitää tarkkailla häntä ja ehkä jopa kysyä häneltä itseltään sitä

Yks Tyttö

Kyl se mun mielestä voisi tarkoittaa et se tykkää susta mut ikinä ei voi olla varma… Just go with the flow👍 Sun kannattais vaan sanoo sille jotain ja jos se ei tykkää susta nii mieti tällee ”ehkä se ei vaa sitte oo sun arvoinen”. Ps: en oo mikää ekspertti kun en hirveästi snäppää poikien kaa… yks poika on kyl tykännyt musta mut siihen se aikalailla jäi, mutta yks poika kyllä on torjunut mut aika ikävästi mutta kyl se oli sen arvoista saada se sanottua ja tietää sen tunteet. Toivottavasti auttoi!

jokuu

kysy vaan rohkeest

Vastaa aiheeseen: Mistä tietää tykkääkö ihastus susta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top