Siirry sisältöön
:3

Mistä tietää on rinnoilla hyvä/kunnon tuli? Eli onko rintsikat oikeen kokoset? Onks ne tuetut vaikka niistä ei tuu sellaset pyöreät? Voitteko vastata? Mitä on teijän kokoja ja minkälaisiin rintsikoita käytätte? Mulla on 75B ja oon koht 13, onks ok? Mä käytän sellasii tavallaan urheiluliivejä jotka (kait) tukee vähän, mut ei tee mun rinnoista pyöreitä vaan sellaset aika alhaalla (tavallaan) roikkuvat. Mut toisaalta ne on tuetut :D En tiiä… Help?

:3

Nimetön

Mä en iha tajunnu tota ekaa mut kuitenki :D ni et mä oon 17 ja mul on 70b ja se on tosi vaikee tällee neuvoo et mimmoset on oikeen kokoset mut et ne ei sais puristaa yhest kohast vaa sillee tasasesti ”painaa” mut ei ne nyt tietenkää saa painaa mut siis toivottavasti tajusit :D ja sit mä ainaki ”jumppaan” sovituskopis sillee kädet eteen ja taakse ja sivuille ja sit hypin ja meen pää alaspäin ja sillee et nään pursuuks ne yli missää vaihees tai tuleeks sinne tyhjää tilaa tai jtn.. :) ja en oikee tiiä tost en onks ne sun tarpeeks tuetut mut jos haluut ottaa varman päälle ettei vanhempan rinnat roiku ni suosittelisin kaarituellisii… Mut tietty kaikkien rinnat on erilaiset ja se on ok ja jollai on pyöreemmät ku toisella ja jollai roikkuu enemmä :)

hjelpiii

mää en ruppee neuvomaa, millaset on kunnolliset rintsikat. Mut menepä käymään jossain kunnolisessa alusvaateliikkeessä. ne siellä neuvoo.( ei siis mihinkään H&M:ään tai vastaavaan vaan sellaseen, mis on pelkkiä alusvaatteita.)

Vastaa aiheeseen: Mistä tietää…? [TYTÖILLE]

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top