Siirry sisältöön
Joku ihminen

Moi! Tiiättekö mitään luotettavaa verkkokauppaa josta voi ostaa vaatteita kohtuu hinnal? Jos tiiätte ni voitteko kertoo niit(:

Juups

Tyylii joku H&M? Emt lol.

Suklainensydän

Moii! SIIS. EMP. Ei muuta. Sieltä saa monipuolisii vaatteita, asusteita, sisustuselementtejä tms. goottityyliä, elokuvat (esim. Disney, Marvel), videopelit (esim. Skyrim), musiikki (esim. AC/DC, Sonata Arctica), ihan basic vaatteet, jotain merkkivaatteita, animee, street wear… TOSI PALJO KAIKKEE. Kannattaa käydä tsekkaa EMP:n suomalaiselta sivustolta (toimii Euroopassa lähinnä?), hinnat on aika sopivat ottaen huomioon tuotteiden laadun (ite tilannu paljo kaikkee mikä on kestäny tosi hyvin), tietysti oma arviointikyky mukaan, tuotteet tehään kai eri paikoissa. EMP:llä on myös sovellus, joka on tosi kätevä! Suosittelen <3

Joku ihminen

Kiitos vastauksista ja lisää saa laittaa ❤

gold rose

zalando hyvä ja monipuolinen on monia merkkejä, ja sitte tisen sovellus on ihan lemppari seki on vaatekauppaa lähinnä

Yksi mandoliini

Shein, moni ei pidä siitä koska se on pikamuoti ketju ja tms, mutta mun moni vaate Sheinistä ja pari sisustusjuttuuki, menee tilauksilla tulla vähintään 2vk mut voi mennä enemmänkin. Siellä TOSI halpaa ja paljon kaikkea. Toisena sanon Zalando, perus hintanen ja tuli mulle Converset alle viikossa.
Molemmat luotettavia.

11.v tyttö

Mun mielestä lindexsin verkkokauppa on aika hyvä ja hinta kohtuullinen.

Vastaa aiheeseen: Mistä tilata vaatteita?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top