Siirry sisältöön

mistä tytöt kinnotuneet pojista? pliss auttakaa!!

TYTÖT kertokaa pojille

Hei kaikki,
Olisi tosi mahtavaa meillä pojille, jos saataisiin tietää vähän mistä tytöt on kiinostuneet, mitä katotte pojissa(penistä) koska kyllähän mekin katotaan rintoja ja persettä, sekä mitä poika asioita puhutte tyttöringissä??!!

KIITOS KAIKILLE!!

namia

puhutaan kyll jatkuvasti pojista et hihihi ja tulee kyl katottuu ja ajateltuu kikkelii enemmän kuin sevenpackii (sixpack) et joo! eikös oo kertokaa tytöt

tyttö_04

No mä katon sitä että onko se hauska, miten se huolehtii hygieniasta, (ei mitään 2 kertaa vuoden aikana suihkussa käyviä…)
Ja kyllä jonkin verran ulkonäköö…

Tyttö -02

Ei todellakaan katota penistä ainakaan meidän tyttöringissä! Luonne ratkaisee!

Poika 13 v

Moi olen siis poika ja haluisin tyttöystävän en ajattelekkaan juuri mitään muuta kuin tyttöi ja oon viel kovas kunnossa mut ketään ei näytä kiinnostavan vaan sen takii et mun hiusten väri on oranssi pliis älkää olko rasistisia mun kaltaisia kohtaa

?❤Amppu???

No ulkonäkö,hygienia ja luonne on ne joita mä pojis katon ehkä välil kans katon sinne alas vahingos mut sillai ei kauheesti muuta?

girls

Tytötkin kattoo jätkien perheitä ne osaa tehä sen vaa salassa :D

Nimetön

Ketään ei kiinnosta penis! Meidän tyttöjengissä luonne ratkasee, ja jos nyt ulkonäköö nii lihakset :3

Tiedän

Tytöt ei kato mitään penistä vaan ne kattoo luonnetta.
Ei tietenkään jos on ihan räsyissä vaatteissa, ei pidä huolta kropastaan ym. Et jos oot tollanen ja et näytä mitään kiinnostusta tyttöjä kohtaan niin sun on turha odottaa et se kenest tykkäät et se kysyis sult alax.
Sun kannattaa ite mennä ja ksyy!

tyttö 15v

Mä ainaki katon että pojalla on hyvä hygienia,pitää ulkonäöstään huolta(kroppa,hiukset ja naama) ja että se on huolehtivainen,hauska ja fiksu.

Tyttö 13v

En usko että tyttöjä ei kiinnosta sun hiusten takia. Tai sitte siellä mis asut on vaan tyttöjä jotka ei osaa arvostaa hiuksiasi ainaki ite tykkäisin just oransseista hiuksista jos ne on luonnostaan oranssit eikä siis värjätyt. Ja mitä ite katson pojissa niin luonne ja ulkonäkö osittain mutta luonne on kuitenki kaikkein tärkein. Ja muuten asiasta kukkaruukkuun niin mun mielestä maailman ihanimman kirjan päähenkilöllä on punaset/oranssit hiukset myös ja pienenä halusin aina punaset tai oranssit hiukset ja pisamia :)

Sporty

No jos ulkonäöstä puhutaan niin se penis on kyl vika mitä katon. Hiukset, näppylöiden määrä, haba ja sixpackki on ne tärkeimmät. Sit muuten on tärkeetä et poika on hauska ja sellanen välittävä. Sit keltaiset hampaat viel ulkonäöstä. Ne on niiku no way.

Nimetön

Ööö meijän ringissä puhutaan tosi paljon siitä et miten pojat kohtelee tyttöjä esim. Jos joku poika puhuu kokoajan jollekki tytölle, jos se auttaa sitä kaikes jne. niin se on kyllä yleensä plussaa (paitsi jos se poika on vähän LIIANKIN innokas xd) ja tietysti hiukset ja silmät on yleensä ulkonäöstä ne tärkeimmät. Ei kannattais myöskään haista kovasti ja olla oma ittensä. Tytöt oikeesti huomaa jos esität jotai muuta ja se on aika kiusallista

Tyttönen

Ite katon ulkonäöstä hiuksia, nenää, silmiä ja näppyjen määrää. Ja ois ihan kiva jos se olis aika pitkä. Luonne on kuitenkin ratkaiseva.

friidu

Mitä itse katson on luonne, kasvonpiirteet ja miten hän pitää itsestään huolta.

Vastaa aiheeseen: mistä tytöt kinnotuneet pojista? pliss auttakaa!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top