Siirry sisältöön
Nimimerkki

Oon 14 vuotias tyttö ja oon ollu tietoinen mun seksuaalisuudesta jo pari vuotta. Ongelma on se et asun ei niin isossa kaupungissa ja mun koulussa suurin osa ihmisistä on tosi suppee mielisii. Suurin osa mun luokkalaisista seurustelee, mutta en voi kokea samaa koska mun ympärillä ei oo muita tyttöjä, jotka tykkää tytöistä. Miten te ootte selvinny tälläsestä?

Bilesbopan

Demi.fi

Ite löysin tyttöystäväni juuri netin kautta, demistä. Teet käyttäjän, etit jonkun keskustelun missä voi hakea seurustelukumppania (sulle varmaan ne lgbtq+ versiot on parhaita) ja lähetät sinne hakuilmoituksen.

Toimii! :)

lauri

ei sun tarvii tyttöjen kanssa seurustella jos joku poika on ollut paha sua kohtaan tai jotain. kyllä varmasti pojat mielellään susta heteron tekisi jos antaisit mahdollisuuden ja se on luonnollinen olotila

Muikkeli oon

Joo, oon miettiny tätä samaa kas ku tämmöne lesbo oon

Viola

Lauri mitä helvettiä? Ei se että hän tykkää tytöistä tarkota sitä että joku jätkä ois kohdellu huonosti??

shh

Demi on suljettu eikä ole hirveästi muitakaan paikkoja.. Mikä avuksi?

Shy kitty 13v

Mäkin mietin just samaa kun nimimerkki. Tuntuu tosi vaikeelta löytää tyttöystävää lesbona

(:

Ite löysin potenttiaalisija kavereita momio sovelluksen kautta jotka olisivat hyvin voineet olla myös potenttiaalisia tyttöystäviä mutta olen varattu onnea etsintöihin:)

TWICE

Oon 15v. Ja haluaisin tietää mistä mä saisin tyttöystävän? mä olen tietoinen mun seksuaalisuudesta ja oon ollu jätkien kaa myös yhdessä, mutta mä en haluu poikaystävää ainakaan vielä.

Tyttö 13 wee

Jep, itekke haluisin tyttöystävän, oon kertonut yhelle tytölle et tykkään siitä ja seki tykkää tai ainakin tykkäs kans musta, mut ei se juttu oikee lähteny mihinkää😅

Tyttö 13 wee

Oisin niin kiotollinen jos joku haluis alkaa mun kaa

12v girl

Oon miettiny samaa, mut en tiiä oonko ”liian nuori”. Ois kiva tutustuu esim lesboihin, jos haluut jutella nii laita viestii. <3

21-v tyttö neuvoo

Olen itse joko bi tai lesbo. Tyttöystävän voi löytää melkein mistä vain, vaikka koulusta tai harrastusporukoista, joissa on samanhenkistä porukkaa. Jos ei harrasta mitään niin voi miettiä mikä itseä kiinnostaa, esim. urheilu (mm. jalkapallo, ringette, partio, ratsastus, uinti, judo, tanssi, parkour, jousiammunta, suunnistus), käsi- tai puutyöt, maalaaminen, cosplay…. Kun tekee itseään kiinnostavia asioita ja tapaa samalla ihmisiä, tyttöystävä voi löytyä kuin itsestään.

Toivottavasti auttoi ;)

Lesbian

@12v girl mäki oon 12 ja tyttöystävää vailla

moms spaghetti

oon 11(parin kuukauden pääst 12)
11- 12 vuotias gf ois iha kiva :3

Vastaa aiheeseen: Mistä tytöt voi löytää tyttöystävän?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top