Siirry sisältöön
🫶🏻🏇🏻

Meen syksyllä 5lk ja mua huvin vuoks kiinnostaa mitä siel terveystarkastukses tehää nii kertokaa😝

THE one baddie

Siellä laitetaan hpv-rokote, jutellaan että miten menee koulus, onks kavereita, mitä teet vapaa-ajalla, kysylleen siis tämmösiä kysymyksiä. Sitte jutellaan murrosiästä ja sen alkamisesta. Mitataan kuinka pitkä oot ja katotaan paino. Myös sykettä taidettiin vilkaista. Kyllä siellö muutakin tehtiin en vain muista enempää.
Ennen kun meillä oli se tarkastus, koulun terkkari tuli meiän luokkaan kertomaan, ettö mitä siellä tehdään.

Hyvää kesää!

hanski

Melko tavallinen tarkastus jossa on yleensä vanhemmat mukana. Katotaan perus jutut eli pituus, paino, ryhti, näkö, kuulo ja muut henk.koht. jutut. Taisi siinä ainakin mulla joku rokotekin olla. Ja sit keskusteltiin murrosiästä ja kehityksestä ja elintavoista. Ei kannata stressata sitä. Itsekin silloin pelkäsin sitä kovasti, mutta ihan turhaan.

Joku ihminen

Moi!💗
En nyt ihan tarkkaan muista et mitä siel tapahtu ku siit on kohta 2 vuotta ku meen seuraavaks seiskalle mut jos sul on laaja terveystarkastus (se oli mul) niin siinä terkkari katto ne perus jutut eli pituus paino yms sit keskusteltiin varmaan murrosiästä. Sit oli sellanen lääkäri joka kävi toisella kerralla tekee jotain. Mut juu, sulle varmaan laitetaan rokotuksii jos vanhemmat ja sä ootte niin päättänyt ja sit ne perus jutut ainaki💗
Heippa!💗

joku

Meidän koulussa oli eka se perus terkkari, jonka kanssa juteltiin murrosiästä, kavereista ja koulusta. Sitten erikseen oli semmonen lääkäri, joka oikeesti katto että onko karvat alkanu kasvamaan silleen, että kurkkas pikkuhousuihin ja kainaloon. Pakko myöntää että toi ahisti vähän ittee, mut ei se kestäny kauaa. Sitten muuten oli samoja juttuja mitä nää aikasemmat keskustelijat on maininnut. Mun äiti, joka oli mukana siinä tarkastuksessa kysy multa myöhemmin että ahdistiko mua kun se terkkari kurkkas mun housuihin.
Mutta älä stressaa siitä, koska toi tarkastus voi olla erilainen teidän koulussa, tää oli vaan mun oma kokemus.

Vastaa aiheeseen: Mitä 5lk terveystarkastuksessa tehään?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top