Siirry sisältöön
010tyttö

moi oon siis 010 joka äsken alotti ylä-asteen. koulu on muuten menny ihan hyvin yhestä asiasta riippuen. mulla on kaveriporukka jossa on 4 ihmistä jos mut lasketaan (ollaan tunnettu ala asteelta asti) ja koska mää ja yks toinen mun kavereista siinä porukassa tykkätään pukeutua tummiin vaatteisiin ja kuunnella heviä niin yks poika rinnakkaisluokalta haukkuu meitä emoiksi. se tää tyyppi, sanotaan sitä ny vaikka eliakseksi, on kavereita meiä luokan poikien kanssa. tosiaan tämä elias aina ohimennen käytävillä huutele emo, vitun emo, emo gäng gäng. se jopa haukkuu niitä kahta muuta meidän kaveriporukassa vaan koska he ovat meidän kanssa. me ei siis tehty mitään hänelle. tänäänkin se koulun jälkeen huuteli meille vitun emot ja mua ärsytti niin paljon että huusin takasin vitun narkkari! nyt mää häpeen sitä oikeasti niin paljon. se elias tuntee niin monta tyyppiä meiän koululla ja mitä jos sen kaverit vetää meitä turpaan. ja kaikki ois mun syytä. ei ois ees menny kaks kuukautta ja tuntuu jo siltä että tässä se mun ja kaveriporukkani maine nytten meni. MITEN MÄÄ KORJAAN TILANTEEN. MÄÄ SAAN TYYLIIN JONKUN PANIIKKIKOHTAUKSEN. KOHTA MEIDÄN KOKO LUOKKA VIHAA MEITÄ. EN MELKEE EES USKALLA MENNÄ KOULUUN.

Sukka

Ei kannata ottaa tollasta tosissaan. Ootte vaan omia ittejänne ja jos jollain on ongelma sen kaa nii sit vika on niissä. Kiusaajilla on yleensä jotain omii ongelmia elämässä ja sit ”purkaa” sen muihi. Mut suosittelisin oikeesti kertoo vaikka opettajalle tai jollekki muulle aikuiselle et se kiusaaminen loppuis

Ä

Ei tollasia tyyppejä voi ottaa tosissaan, mikä on muka pahinta mitä se ”Elias” vois tehdä? Se on kuule silleen että jos se ”Elias” ei keksi mitään parempaa haukkumasanaa kuin tuo sinun ”Vitun narkkari” niin sitten se käy vasta käsiksi.
Ja en tiiä miten tää mun kommentti auttaa

Nou shein

suosittelen sinua jättämään heidät huomioimatta koska he ovat selvästi täysiä luusereita. toki jos tilanne kuitenkin pahenee, kerro opelle.
ihmiset yläasteella on suoraan sanottuna perseestä.

Jokunen

No siis… Mä oon emo. Eli mulla on siniset hiukset, nenärengas, aina mustat vaatteet ja oon tois hiljainen eikä mulla oo mun luokalla kettään kaveria on yks mutta se on eri luokalla. Mutta.. muakin on sanottu aikasemmim emoks ja smurffiks. (En kyllä yhtään tykkää siitä) sitä oli hetken mutta koska kaikki on tottunu siihen niin se ei enää jatku. Eli siinä menee hetki sit se loppuu mulla siinä meni 3 kk muta jokaisella on aikansa. En tiedä oliko apua tästä mutta toivottavasti tajuut että sä et oo ainoo joka joutuu kestään tollasta.

Vastaa aiheeseen: mitä ihmettä mun ois tarkotus tehä?!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top