Siirry sisältöön
🤠

Mulla on nykyään aika useinki sellasia päiviä et on vaa sellane tyhjä ja vähän ahistava olo. Tuntuu et ei jaksais tehä mitään ja missään asennossa tai paikassa ei oo mukava olla. En jaksa edes esim selata somea mikä ei edes vaadi mitään vaan kaikki tuntuu vaikealta. En saa nukuttua ja pyörin vain sängyssä itkien. Pahinta on jos tämä olo tulee koulussa ja kaverit alkaa kyselemään. Siinäpä sitte yritän selittää et kaikki on ookoo. Onneks mulla on kuitenki ehkä useemmi niitä hyviä päiviä. Mutta sellasia päiviä ei oo millon en inhois sitä miltä näytän. En vaa tajuu et miks mun pitää näyttää tältä. Tunnen oloni vaan päivä päivältä rumemmaks vaikka miten yritän ajatella positiivisia asioita itestäni. Kerran koulussa tajusin miten paljon oikeesti inhoon itteeni ku piti keksii kuvistyötä varten yksi asia mistä tykkää itessä. Siinä sitten mietin yli tunnin enkä keksiny yhtään ainoaa asiaa josta ihan täysin vilpittömästi tykkäisin. Sitte ku mietin et tartteisin ehk apuu nii lopulta päädyn vaa siihen et en oikeesti tarttee sitä et mun kuuluuki tässä iässä vihata itteeni. Ajattelen vaa et en ansaitse kenenkää apua koska mulla kuitenki on hyvät kotiolot ja on ihmisiä joilla menee paljon huonomminki. Sit jos saisinki apua nii tuntuu vaa et kaikki pettyis muhu. Sit haluisin laihtua mutta aina päädyn syömään jotai suklaata ku on paha olla. Sit pakotan itteni ns. rangaistukseks lenkille yms. [osa viestistä poistettu] En kuitenkaa haluu oikeesti satuttaa itteeni. [osa viestistä poistettu] En kuitenkaan sitä ite uskaltais ääneen sanoo. [osa viestistä poistettu] Pelkään et joku päivä en enää jaksakkaan. Pelkään vaikka sille ei oo mitään syytä. Pelkään vaikka kukaan ei koskaan saa tietää.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei 🤠

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Sky

Mä en enää jaksa mitään

Sky

Mä en enäää jaksa mä haluun laihtua ennen ylä koulua pelkään jos oon läski kun meen ylä kouluun mua kiusataan entistäkin enemmän enkä haluu sitä mä en oo hakenu apuu koska mua pelottaa puhuu oon ollu koulun psygologilla mut en enää haluu käydä siellä koska se ei taju. Syön todella paljon herkkuja ja ruokaa mua nolottaa reidet uimapukupäällä ja mä en haluaisi laittaa sitä päälle että kaikki leirillä näkee koska sit mua aletaan kiusaaa alan nyt pudottamaan painoa ja ohentamaan reisiä ennen kesää

Toivoisin että vastaatte kiitos
T:Sky (Ei oikea nimi)

🤠

Moi Sky!
Haluisin niiiiiin paljon auttaa sua, mutta ku en vaa osaa😃. Niinkun ehkä jo huomasitkin tosta mun tekstistä et mä kamppailen itekki näitten asioitten kanssa päivittäin. Mä vaa haluaisin laihtua mut sit kuitenki aina päädyn suömään jotai. Mut oon huomannu et se ku koitan saada vaikka ne ohuemmat reidet niin menee aivan tosi helposti yli. Eli jos yrität saada esim. ne ohuemmat reidet niin lupaa edes yrittää pitää se kurissä. Sillä voin kokemuksella kertoo et se että lopetat syömisen ja rupeet urheilee ihan hulluna ei oo hyvä yhdistelmä. Mun on hyvä sanoo toi ku teen sitä itekki ihan äärirajoille asti, mutta mä vaan toivon et sä et rupee siihen. Mut mä uskon et sä pystyt siihen ❤️. Mä rukoilen et sua ei aleta kiusaamaan minkään noin typerän asian takia. Mä tiedän et avun hakeminen pelottaa. Se pelottaa muaki enkä oo vielä pystyny siihe. Tännekki kirjottamista mietin toooosi kauan. Mut mä uskon suhun. Mä tiedän et joskus voit vielä sanoo et sä selvisit.

Vastaa aiheeseen: Mitä jos joku päivä en enää jaksakkaan?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top