Siirry sisältöön

Mitä jos on ihastunut useaan (poikaan) yhtä aikaa?

It’sMyLife

Moi! Mä oon pian kutosella oleva tyttö, ja haluaisin tietää, miten toimia, kun on ihastunut useaan poikaan yhtä aikaa, ja ei osaa valita… Minulla oli ensin vain yksi ihastus ja nyt se istuu mua vastapäätä. Me ollaan tavallaan ystäviä ja ihan hyvissä puheväleissä. Mutta ajan mittaan meidän luokkaan on tullut lisää väkeä, samalla lisää poikia. Se eka ihastus ei tiedä että olen ihastunut siihen, mutta kun kysyin asiasta äidiltä, se sanoi, että se on myös ihastunut muhun, mut ei näytä sitä ulkoapäin, sillä äiti oli tavannut sen aika useasti. Mitä pitäisi tehdä? (P.S. tässä tuli tavallaan kaksi kysymystä😅…)

Vaahterapuuro

Kannattaa jotenkin koittaa miettii kenestä oikeesti pitää, itelläki on ollu joskus monta ihastusta. Mut jos et haluu etkä oo viel valmis olee suhteessa kenenkään kaa nii eipä siinä mitään ongelmaa olekkkaan ;3 Mut jos tykkäät joistki pojista siel nii mee ihmees jotenki tutustuu

~ 14 v tyttö

☺️☺️

Mulla sama juttu olin aikasemmin ihastunu yhteen poikaan meijän luokalla ja nyt tykkään yhä siitä mut nyt tykkään sen parhaasta kaverista. Mulla on kolme parasta kaverii ja kaks niistä tietää et tykkään siitä mut ne ei tiiä siit sen kaverista.

Ps. Mun kaks parasta kaverii tykkää samast tyypistä niin mua pelottaa et niille tulee riita!

Vastaa aiheeseen: Mitä jos on ihastunut useaan (poikaan) yhtä aikaa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top