Siirry sisältöön

Mitä jos tunteiden kertominen saa sen inhoon mua?

Pesäpalloilija

Hei! Olen nyt puoli vuotta ollut ihastunut erääseen joukkueeni poikaan. Uskon, että kesällä, pesis kaudella hänkin oli ihastunut tai ainakin kiinnostunut minusta, sillä katsoi usein silmiin ja istui viereeni kopissa jne. Sillan taisinkin ihastua häneen. No, jos hän olikin ihastunut minuun, kumpikaan ei uskaltanut tehdä aloitetta ja pesis kausi loppui. Nyt talvitreeneissä olen huomannut olevani vieläkin ihastunut häneen. Mutta en enää tiedä mitä hän ajattelee. Nyt on treenit kin vielä peruttu koronan takia.. Haluaisin laittaa viestiä, mutta en uskalla. Mitä jos se alkaakin katsoa mua vinoon? Reeneistä vois tulla pahimmillaan tosi kiusallisia… En tiedä mitä teen, voiko sille laittaa viestiä?

tyttö

Hei! Ihanaa että laitoit viestiä! Halusinkin lukea tämän ja auttaa! :)
Olet kuitenkin ollut ihastunut häneen aika pienen ajan, joten ei kannata kiirehtiä vielä.
Jos olette ystäviä, ja huomaat itsekin että hän pitää sinua vain ”frendinä” niin ei kannattaisi vielä hosua, oletko varma että olet ihastunut häneen? Vai onko se vain jotain ”pienen hetken huumaa?”
Jos sanoit, että ”no joo kyllä olen ihastunut häneen” niin kannattaa laittaa hänelle ensin jonkillainen ”Moi! :)” viesti. Jos hän vastaa sinulle takaisin ”Moi! :)” tai ”Moi” kannattaa alkaa juttelemaan niitä näitä.

Ystävysty ensin, ja sitten vasta mieti että haluatko oikeasti pilata kaverisuhteenne ja jatkaa pariskuntana? Sillä jos olisitte yhdessä, ja eroisitte, treeneissä saattaisi olla aikas kiusallista.
Ei hätää! Jos oikeasti haluat seurustella, siitä vaan! Mutta aloita se todella hiljaa, ettei hän pelästy! :(
Ja hei, jos sattuisikin käymään niin, ettei suhteenne toimisi niin tarjoa todellista ystävyyttä. Monet pojat sanovat että ”Ollaan vaan ystäviä” joka meinaa samaa kuin ”Ei enään ikinä puhuta” niin, tee hänelle selväksi että haluat puhua hänen kanssaan ja olla OIKEASTI ystäviä.
Mutta älä ota tästä itsellesi liikaa paineita! Onnea!

Kirja

Suosittelisin laittamaan sen viestin. Muakin jännitti ihan hirveästi laittaa viesti ihastukselle mut kun sain sen lähetettyä niin olin todella ylpeä itsestä. Hän ei mua vihaa. Eikä ole kertonut kellekään. Mutta en voi kuitenkaan tuntea henkilöä kenelle sinä tahdot laittaa viestiä joten kaikki ei välttämättä pidä paikkaa.

Vastaa aiheeseen: Mitä jos tunteiden kertominen saa sen inhoon mua?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top