Siirry sisältöön
Nimetön

Mitä teette yleensä poikaystävänne kanssa? Kertokaas jotai kivaa/ihanaa ajankulua mulle ja poikkikselleni ;)

Nimetön

VASTAUKSII =)

heh

Sori kuin vastasin sillä ittelläni ei poikaystävää ole, koska aikaa ei minulla ole. (Uin vaan 4.sti viikossa, sitte on kuvis, koulu,kaverit , ja lemmikit ja välillä lepoa etten ole aina jossain ) mutta jos olisi juttelisimme varmaan, ulkoilisimme/ hattastaisimme liikuntaa yhdessä . Esim. Luistelu, tennis ja ym.

jjoo

no ei me sillee mitää ihmeellistä, ollaa sylikkäin ym kaikkee sellasta pientä mut ihanaa (;

Omnomnom

Menkää vaik kävelylle mettään tai johonkin muuhun reuhalliseen paikkaan. Tietty se voi nyt talvella olla vähän kurjaa, mut kyl se hyvässä seurassa unohtuu:D. Ja jos on kylmä, voitte lämmittää toisianne.

Sit jos esim. poika tykkää pelata ja sä tehä käsitöitä, voitte tehä niitä sillai vuorotellen, et poika opettaa sua pelaamaan ja sä sitä kutomaan.

Ja sit perus musiikin kuunteleminen yhdessä, jutteleminen, pussailu.

Itellä ei oo poikaystävää, mut osaa noista oon ihastuksen kaa tehnyt.

Nkura

No siis kaikkea mistä molemmat tykkäätte. Voitte käydä yhdessä vaikka kävelyllä/ ulkoiluttamassa koiria ja jutella samalla. Joskus kannattaa käydä vaikka ulkona syömässä ja välillä pitää kahdestaan koti-iltoja eli vaikka vuokrata leffa ja laittaa jotain hyvää ruokaa. Ainakin minusta myös pelkkä vierekkäin istuminen sohvalla ja pussailu on tosi ihanaa eli aina ei tarvii olla mitään erityisempää tekemistä. sit jos tykkäätte urheilust ni jotkuu lajit tyylii laskettelu on tosi mukavia

minnäääh

Nii, ittelläni ei tällä hetkellä ole mutta siis ihan kaikkee mitä edellellisetkin oli sanonu ja tykkään ite pussailla paaaljonn : DD eli jos tykkäätte nii siitä vaa

Nimetön

Muuta? =)

Nimetön

No esim. jos olette jommallakummalla, niin ihan vain läheisyys ja kosketus voi tuntua hyvältä, ja tuntuu että ei haluaisi päästää irti.

Tai voitte mennä kävelylle,elokuviin tai paikkoihin mistä pidätte. Talvellakin voitte aivan hyvin tehdä saman, riippuu kylllä hiukan paikasta mutta silti :))

Nimetön

Mun poikaystävä asuu kaukana ulkomailla, alettiin seurusteleen ihan vähä aikaa sitte, ku kävin sen maassa ihan vaan lomalla.. Sillo me käytiin rannallla kävelyllä (oli kesä) Pussailtiin, hyväiltiin tosia ja vaan oltiin.. Kaikkea voi keksiä..

harmaatupsu

Me pelataan, ajellaan autolla, hengailla vaan, kattoo Disney maraton

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Itellä ei oo poikkista koska oon
🌈LESBO🌈! Ni mä ja mun girlfriend hengaillaan yleensä yhessä. Lauletaan duoo, tanssitaan, käydään lenkillä, kirjastossa, kaupungilla yms. Lu( edelleenkin sen nimimerkki) tykkää vaan seurata mua joka paikkaan ja me ollaan yhdessä melkeempä 24/7 ja välil on kivoja öitäkin yhdessä( siis yökyläilyt) niin semmosta perus. Ja kyllä pussailuakin on ja muita henkilökohtaisempiakin asioita joita en tässä viitsi ruveta luettelemaan.

Mutta neuvoja olis että keskustelkaa siitä mitä olis kiva tehdä yhdessä ja mistä molemmat tykkää. Ja välillä voi testata myös sitä toisen suosikki asiaa vaikka se ei olisikaan ykkös suosikki asia ja jos olisi joku asia mitä et ole vielä tehnyt niistä hänen suosikeistaan niin uutta kannattaa kokeilla, ja sitten toisinpäin. Keskustelette keskenämme siitä mikä olisi teille tärkeää suhteessa.

PS. Toivottavasti autto.

Ciaó!

Nimetön 2

Käydään kahvilas, halaillaan, katotaan televisiota.
– 14.v

Joku

Pussailu ja joku

ID

voitte käydä kävelyllä hautausmaalla tai kirkkohäissä.
PS. toivottavasti autto
bonjour

Vastaa aiheeseen: Mitä kivaa/ihanaa tehdä poikkiksen kanssa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top