Siirry sisältöön
12v tyttö

Kiusasin aikaisemmin vähän yhtä poikaa, koska se on aika ruma ja hikke. (joo joo, olin aika typerä) Se oli ja on vieläkin meidän luokalla. Me kuitenkin juteltiin aika paljon. Nyt kun se vihaa mua, niin mää oonki ihastunu siihen. En uskalla sanoa sille juuri mitään, koska pelkään että se vihaa mua vielä enemmän. Se poika muistuttaa mua siitä kiusaamisesta melkeen joka päivä sanomalla mulle esim että halais mun kaveria mielummin kun mua, tai kun kun ope puhuu kiusaamisesta luokan edessä, niin se kääntyy kattomaan mua oudosti. Kyllä se laittaa mulle joskus viestiä mutta sitäkin tosi harvoin, ja mää melkein aina alotan sen keskustelun. Se saa mut nauramaan usein ja tuijotta aika söpösti, joten oon meinannu monesti vahingossa paljastaa sille mun tunteet. En kuitenkaan kerkee sanoo mitään, ennen kun se taas jotenkin muistuttaa mua siitä kiusaamisesta. Mitä mun pitäis sanoo tai tehä sille, että se suostuis ees olemaan mun kaveri?
Kiitos jo kaikille etukäteen!

Azzie

Ainakin olet sentään reilu, kun ymmärrät todella kiusanneesi toista ja kannat siitä vastuuta, mutta sanoisin, ettet voi olettaa toisen noin vain antavan anteeksi. Kiusaaminen on kuitenkin sen verran iso asia, ja voi olla kiusatulle hirveä taakka, joten joudut todennäköisesti tekemään hieman töitä, että saat kyseisen pojan luottamuksen ja ystävyyden. Oletko esimerkiksi ikinä pyytänyt häneltä kunnolla anteeksi? Ottanut häntä vakavaan keskusteluun ja osoittanut, ettet ole niin ilkeä, mitä hän luulee? Suosittelen, että aloitat tällä, ja annat pojalle sitten aikaa.

Nimetön

Sä et tässä tilanteessa voi oikeen vaatia siltä mitään. Paras mitä sä nyt voit tehä on varmaan että pyydät oikeesti sydämestäs anteeks sitä mitä sille teit ja sanot että oot oikeesti tosi pahoillasi ja että jos sille käy nii haluisit olla sen kaveri

Vastaa aiheeseen: mitä mä oon menny tekemään…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top