Siirry sisältöön
JokuRandom(:

Olin juuri leirillä ja ihastuin yhteen söpöön tyttöön… mulle selvisi pian että tyttö tykkäsi musta, se oli tosi mukava ja oltiin kokoajan yhes. Se halus et halaisin sitä ja et se vois istuu mun sylis. Leirin aikana en tosin saanut sanaa suustani ja kertonut sille et mäkin tykkäisin siitä. Leiri loppu ja tulin kotiin ja se oli pyytänyt mua faces kaveriks ja alko jutella mun kaa mutten vielkään saanut sitä sanotuks. Tuo tyttö asuu noin 100km pääs enkä tiedä enää et mitä mun pitäs tehä… voisko joku auttaa mua? En haluu taas menettää tilaisuutta…:(

blöä

Pidä ihmeessä yhteyttä siihen! Usko pois, tytöt pitää siitä jos poika alottaa keskustelun ja puhuu muutoinkin kun vain jos vastaa kysymyksiin. Voisit vaikka ehottaa tapaamista joskus lomilla tai viikonloppuina, tyyliin ”ois kiva nähä tässä vielä joskus :)” ja jos et oo ihan varma kahestaan tapaamisesta, niin ottaa sitten vaikka muita leirillä olleita kavereita mukaan.
Jos tiiät että se tyttö tykkää susta, pidä ihmeessä kiinni siitä ja oo sille mukava ja oma ittes :) tytöistä kohteliaisuuksia on aina mukava kuulla ja ole ihmeessä rohkea. Jos et keksi mitään sanottavaa, kokeile miettiä, mikä susta kuulostais kivalta jos olisit se tyttö. :)

Onnea matkaan ja toivottavasti oli jotain apua :)

JokuRandom(:

Juttelin sen kaa meses ja sanoin sille et mäkin tykkään siit ja kysyin et alax :D Nyt me ollaan yhes ja tapaaminenki sovittu <3 kiitti paljon sulle :)

Vastaa aiheeseen: Mitä mä teeeeeen…?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top