Siirry sisältöön
mitä mä teen

Mä oon 12v.tyttö, täytän kohta 13v. Mä oon ollu ihantunu jo monta vuotta yhtee poikaa joka on mua 4 vuotta vanhempi. Se poika ei tiedä, että mä tykkään siitä. Mä joudun joka vuosi olemaan sen kanssa tekemisissä kun me molemmat ollaan samassa metsästys seurassa. Musta on aina kiusallista olla se pojan kanssa samassa tilassa ja muutenkin sen kanssa samassa paikassa. Haluaisin unohtaa tän pojan mut en pysty. Mitä mä teen?? Auttkaa

MLL ylläpito

Moikka,

kerroit ihastumisesta neljä vuotta vanhempaan poikaan ja kyselit apuja siihen, miten voisit unohtaa pojan. Mietin, että sinun kannattaisi kirjoitella ”seurustelu-aiheiselle” keskustelupalstalle, joka löytyy täältä:
http://www.mll.fi/nuortennetti/omakehitys/keskustelu/

Siellä on teemaan liittyvää keskustelua ja saisit ehkä helpommin muiden kommentteja kirjoitukseesi.

Jos haluat jutella asiasta jonkun aikuisen kanssa, niin kannustaisin sinua soittamaan lasten ja nuorten puhelimeen, p. 116 111. Se on täysin nimetön ja luottamuksellinen palvelu, johon voi soittaa maksutta. Puhelin on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20. Näin voisit pohtia tätä asiaa yhdessä aikuisen kanssa ja saada ajatuksia siihen, mitä tekisit seuraavaksi.

Hyvää kevään odottelua sinulle!

Vastaa aiheeseen: mitä mä teen ???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top