Siirry sisältöön

Mä alan itkemään menkkojen aikana ihan pienimmästäkin syystä tai joskus ilman syytä. Mulla on lieviä kramppeja usein ekana vuotopäivänä. Siinä ne sitten oikeastaan oli. En himoa suklaata enkä oikeastaan mitään muutakaan, en suutahtele, eikä juuri muutakaan mitä monet muut kokevat.

Moi

Itel tosi kivuliaat ja oon tosi väsyny ain ja si rupee ärsyttää kaikki pikku asiat sillee et suutun heti. Eli joo aik paskaa.

:)

Menkkoja koetaan yleensä hyvin eri tavoin. Mä ainakin tunnen ajatuksissani menkkojen alun. Kerran heräsin todella paljon aikaisemmin, mitä yleensä herään. Valoja ei ollut päällä eikä ulkona valoa, joten päättelin, että heräsin hyvin aikaisin. Menin vessaan ja huomasin menkat alussa. Jos en olisi herännyt, menkat olisi tullut patjaan varmasti. Ihmettelin, että miten aistin kesken unien menkkojen alun ja heräsin jopa siihen. Sitten vielä.. En tunne sulkaanhimoa pelkästään vaan karkkihimoa, sipsihimoa, jäätelöhimoa ym. ja joskus suklaahimoa. Myös joihinkin ruokiin. Mutta ei kaikkia himoja samaan aikaan vaan ne vaihtelee aina ne himot. Se varmaan johtuu siitä, että menkkojen aikaan menettää paljon nestettä kehostaan. Ja/tai menkkojen aikaan kaikki näyttää vaan niin hyvältä syötävältä. :D Niin ja sitten hermostun joskus huomaamattani menkkojen aikaan helpommin, mutta en oo yleensä alakuloinen vaan nolostunut enkä halua kenenkään tietää niistä koskaan!
Kaikkea hyvää

Kata, verkk@ri

Moikka!
Nämä on tosiaan yksilöllisiä. Toisilla tuntuu kaikessa ja toiset tuskin huomaavat mitään. Itsellä ei niinkään tee makeaa mieli mutta suolaista kyllä, voisin mättää pitsaa hampparii kebabii ym :D Kyllä itselleni tietenkin sallin välillä myös syödä roskaruokaa, mutta sellaisesta tuhdista rasvaisesta ateriasta voi tulla välillä vaan huonompi olo.. :D

Kyllä olen myös väsyneempi ja pienetkin asiat voi saada itkemään tai hermostumaan. Se jeesaa kun tiedostaa mistä se johtuu.

Tsemppiä kaikille menkkojen kanssa! <3

PikkuMyy

Itse olen aina menkkojen aikana tosi helposti suuttuva, välillä herkkä, kaikki ärsyttää, itken paljon, haluaisin syödä koko ajan ja himoitsen paljon makeaa. :D

Vastaa aiheeseen: Mitä menkat teissä aiheuttaa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top