Siirry sisältöön
I am very dumb 😌

Oon siis alkanu lukee Viisasten kiveä, ja musta alkaa pikkuhiljaa tulla aika iso Potter-fani. Noin viikko sitten kuulin sellasesta sivustosta kuin Pottermore, ja huomasin siellä tupatestin, tai miten se nyt suomennetaankaan. Siihen pitäis kuitenkin kirjautua, ja en tiiä, miks se hermostuttaa mua. Mä oon jotenkin tosi tiukka mun The Tietoturvan kanssa, joten en oo varma, uskallanko kirjautuu ja antaa mun sähköpostin, salasanan ja kaikki sellaset. Onkohan joku täällä joskus kokeillut sitä? Ei kai siitä tuu mihinkään mitään ilmotusta, sähköpostia tms.? Toivoisin, että joku osais kertoo, miten se menee ja mitä mun pitäis tehdä! 🙏🙏🙏

Nuori vaeltelia

ite en oo mikään harry poter fani

💚

Moi!
En ole itse testannut mutta olen tehnyt Testimadon testejä (oletan että tiedät kyseisen sivuston) ja mun mielestä ne on ollu hyviä eikä edes tarvi kirjautua. Toki osa testeistä siellä on huonoja joissa on täysin asiaan kuulumattomia kysymyksiä, mutta siellä on satoja Harry Potteriin liittyviä testejä. Suosittelen silti kokeilemaan! Kerro jos kävit kokeilemassa.

I am very dumb 😌

Hejj?

I am very dumb 😌

Tai osaako joku arvata/sanoa, mitä mikäkin tupa vastaisi näihin kysymyksiin;

Aamu vai ilta?

Metsä vai joki?

Kuu vai tähdet?

Musta vai valkoinen?

Kruuna vai klaava?

Vasen vai oikea?

Neljä laatikkoa on asetettu eteesi. Minkä yrittäisit avata?

Sinun ja kahden kaverisi täytyy ylittää silta, jota vartioi joki peikko. Peikko vaatii, että yhden teistä täytyy taistella sitä vastaan ennen kuin se päästää teidät yli. Te…

Kerran vuosisadassa, Flutterby-pensas tuottaa kukkia, jotka tuoksullaan houkuttelevat varomattomia. Jos se houkuttelisi sinua, miltä se tuoksuisi?

Yksi tupatovereistasi on huijannut Tylypahkan kokeessa käyttämällä itsekirjoittavaa mustetta. Nyt hän on noussut ensimmäiseksi Loitsuissa, tiputtaen sinut toiselle paikalle. Professori Lipetit epäilee tapahtunutta. Sinä…

Mikä seuraavista on sinulle vaikeinta käsitellä?

Astut lumottuun puutarhaan. Mitä olisit utelias tutkimaan ensimmäisenä?

Neljä pikaria on asetettu eteesi. Minkä valitsisit?

Millainen soitin miellyttää sinua eniten?

Mitä seuraavista vihaisit eniten, jos ihmiset kutsuisivat sinua siksi?

Kun olet kuollut, mitä haluat ihmisten tekevän, kun he kuulevat nimesi?

Minkälaisena haluaisit olla tunnettu historiassa?

Jästi kohtaa sinut ja sanoo olevansa varma, että olet noita tai velho. Sinä…

Mikä painajainen pelottaa sinua eniten?

Jos kävisit Tylypahkassa, minkä lemmikin haluaisit?

Valinnan perusteella, keksisitkö mieluummin juoman, joka takaa sinulle…

Jos voisit saada minkä tahansa kyvyn, minkä valitsisit?

Mikä tie houkuttelee sinua eniten?

Myöhään yöllä, yksin kadulla kävellen, kuulet omituisen äänen, jonka uskot kuuluvan maagiselle olennolle. Mitä teet?

Mitä odotat innolla oppivasi Tylypahkassa?

Peikko on mennyt sekaisin rehtorin huoneessa. Se on murskaamassa ja hajottamassa useita korvaamattomia esineitä ja aarteita. Missä järjestyksessä pelastaisit esineet peikolta?

Mitä seuraavista haluaisit opiskella?

Minkälainen valitsisit olla?

I am very dumb 😌

Hei, ”💚”!

Tiedän kyllä sen sivuston, ja olenkin nyt käynyt testailemassa niitä! Niiden mukaan kuulun Korpinkynteen, mutta itse en oo ihan varma siitä. 😅

Tää on vähän monimutkainen asia, jota en nyt ala selittää täällä, mutta haluaisin päästä tekemään nimenomaan tuon alkuperäisen lajittelutestin…

Jos joku tietää paremmin, niin tänne vaan!

:D

Entiiä mut siinä menee koko tupatestin idea jos joku nyt tulee ja kertoo mitä mikäkin tupa vastais noihin kysymyksiin, koska sit sä helposti rupeet ainakin alitajuisesti ajatteleen että ”vastaanpa nyt noin koska haluun tohon tiettyyn tupaan” mikä ei oo sen testin idea, vaan kuuluu vastata silleen mikä vastaa omaa todellisuutta. Jos sää tiedät etukäteen mille tuvalle mikäkin vastaus kuuluu ni koko testin tekemisessä ei oo edes järkee, koska samalla sä voit vaan päättää keskenäs mihin tupaan kuulut.
Alkuperäiseen kysymykseen: ite oon tehnyt virallisen tupatestin, ja ei oo mitenkään vaarallista laittaa sähköpostiaan sinne. Muuta en osaa tähän nyt sanoo.

Miumau

Moi, itsekin olen pottermoreen kirjautunut. Siitä muistaakseni tulee joku vahvistussähköposti kun on kirjautunut, mutta se on kyllä luotettava sivusto, että ei hätää :)

Miumau

Ai niin ja kannattaa myös tehdä pottermoresta löytyvät sauva ja suojelius testit!

I am very dumb 😌

En kyllä usko, että tekisin noin… mä kyllä haluan ihan rehellisen vastauksen, joten mikä järki ois huijata?

Feeniks🔥

Mmoi, mä oon kirjautunut sinne, ja oon tehny tupatestin ja olin rohkelikko/korpinkynsi. Mutta älä ihmeessä kysy mistä pääsee esim. Rohkelikkoon, sen tarkoitus on se että saadaan lajiteltua sut:)

💋CrazyGurll💋

Moi! Onko siis wizarding world sivusto? Itse oon siellä käynyt ja on turvallisen oloinen. Olen sähköpostiosoitteenikin laittanut sinne. Äitinikin ehdotti itse tätä sivustoa ja hän on todella tarkka tietoturvallisuudesta.

Vastaa aiheeseen: Mitä mieltä ootte?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top