Siirry sisältöön
poju98

Mitä mieltä tytöt on urhellisuudesta? Itse olen 14 .v ja urheilen viikossa +24 tuntia. Harrastuksia on Motocross, jalkapallo, Jääkiekko ja laskettelu. Koulussa kaikki kaverit v*ttuilee siitä että oon laiha kun mikä vaikka oon joukkueeme vahvimpia pelaajia ja rasvaprosenttikin alle %10 ja lihastakin on. Eli mitäs te tytöt ootte mieltä.

tyttö98

Oon suorastaan kateellinen liikuntamäärästäs!!!Siis mua ei todellakaan haitta jos poika on laiha jos sillä on vaan lihakset!!No mulle sä olisit unelma,mut jotkut tytöt saattaa aatella et sulla ei sit jää aikaa niille…mut aattelen ehkä ite näin ,koska harrastan itekki +20h viikossa yleisurheiluu aktiivisesti joka päivä ja ymmärrän paljon liikuvia hyvin sillä liikkuminen on IHANAA!mut siis juu liikunnallisille tytöille ainaki kävis..

Sds

Noh, ehkä vähä on liikaa urheiluu muuteki, tai en mie näi tyttön kamalan paljoo tiiä, mut joteki. Kaverit voi alkaa vittuilee jos o kateellisia. Lihakset o iha kivat, mut niit ei saa olla liikaa, ku ei nyt ihan 14-vuotiaana mitää kamalaa sixpäkkiä ;D

tyttö98

Mun mielest urheilevat jätkät on parhait. Ja mukavint on varsinki jos harrastaa samaa lajii. Mä urheilen jtn 26 tuntii viikos harrastuksen pualest ja kaikki muu pääl. Mä oon kans 14 w (: ja sä kuulostat tosi mukavalt!

Mielipide

Monet tytöt pitävät urheilullisista pojista. Ei ole siis paha, jos urheileekin aika paljon, sillä siitä monet pitävät.

tyttö 98 :)

itekki harrastan liikuntaa aika paljo viikos ja oon aika laiha kans :) mut hyvä et sulla on lihasta. + ne on kateellisii sulle ;)

tididiii

Oikeesti mun mielest on ihanaa et urheilet ja kannattaa jatkaa sitä, jos se on sulle tärkeetä! Mäki tykkään urheilusta ja harrastan sitä ja haluisin urheilullisen pojan:) Muut pojat on vaa kateellisii siit et sul on sixpack ja muut on vaa jotai mäkkipalloi.:)

:PP

Mun mielestä on just hyvä et sä urheilet!!Ja tytöt tykkää urheilevista pojista, ne muut on vaa kateellisii ;))

tyttö…

en khyl haluis mtn sohvaperunaa ja rakastan urheilullisia poikii ja en tiiä onks tää jotenkii outoo mut harrastan itekki motocrossii ja liikuntaa:)

Vastaa aiheeseen: mitä mieltä urheilusta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top